Οι καλύτερες ασκήσεις για το σημείο πάνω από τα γόνατα

Τα τρία πιο αποτελεσματικά tips για λεπτά και σφιχτά πόδια

Οι καλύτερες ασκήσεις για το σημείο πάνω από τα γόνατα

Τα γόνατα είναι για πολλές γυναίκες ένα δύσκολο σημείο. Είναι ένα σημείο στο οποίο φαίνεται έντονα η χαλάρωση με την πάροδο του χρόνου.

Οι παρακάτω ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε αυτό το σημείο σφιχτό και νεανικό.

1. Καθίσματα με την πλάτη στον τοίχο.Χρησιμοποιείστε μία μεγάλη μπάλα, την οποία θα ακουμπήσετε στον τοίχο και κατόπιν θα βάλετε την πλάτη σας επάνω. Τα πόδια θα είναι ανοιχτά λίγο πιο έξω από τα ισχία μας. Κατεβαίνουμε έως το σημείο που θα καθόμασταν σε μία καρέκλα. Επαναλαμβάνουμε για 20 επαναλήψεις.

2. Εκτάσεις κνήμης με λάστιχο. Καθόμαστε σε μία καρέκλα και δένουμε ένα λάστιχο στο μπροστινό πόδι της καρέκλας. Βάζουμε το πόδι μας στην άλλη άκρη από το λάστιχο και το τεντώνουμε μπροστά. Επαναλαμβάνουμε για 20 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.

3. Εκτάσεις κνήμης από όρθια θέση. Στεκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Λυγίζουμε το ένα πόδι στις 90ο και κατόπιν το τεντώνουμε μπροστά προσπαθώντας να διατηρήσουμε το ύψος. Κάνουμε 30 επαναλήψεις σε κάθε πόδι.

Αυτό που βοηθά πολύ να κρατήσετε τα πόδια λεπτά και σφιχτά είναι το έντονο περπάτημα καθώς και το κολύμπι με βατραχοπέδιλα. Και τα δύο όμως θα πρέπει να φτάνουν 20'-30' συνεχόμενης κίνησης τουλάχιστον.

Τέλεια σφιχτά πόδια και γλουτοί με μια άσκηση σε 1 λεπτό (video)

Το καλοκαίρι σιγά σιγά ξεκινάει και εσείς ακόμα πασχίζετε να αποκτήσετε το τέλειο σώμα που τόσο επιθυμείτε;

Μην ανησυχείτε, με την άσκηση που θα δείτε στο παρακάτω βιντεάκι θα μπορέσετε να κάψετε το περιττό σωματικό βάρος και να αποκτήσετε τα πόδια και τους γλουτούς που τόσο πολύ επιθυμείτε!

Δείτε το video: