Είσαι έγκυος; Η Νικολέττα Ράλλη σου δείχνει την πιο κατάλληλη γυμναστική για εσένα

Πρέπει να την ακούσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είσαι έγκυος; Η Νικολέττα Ράλλη σου δείχνει την πιο κατάλληλη γυμναστική για εσένα

Εάν είσαι κι εσύ έγκυος όπως και η Νικολέττα Ράλλη, τότε η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει να σου δείξει την πιο κατάλληλη γυμναστική που πρέπει να κάνεις αυτήν την περίοδο στο σπίτι για να διατηρηθείς σε φόρμα λίγο πριν γεννήσεις.

Η Νικολέττα Ράλλη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την υποδοχή του πρώτου της παιδιού, ωστόσο δεν αφήνει πίσω το πρόγραμμά της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, που είναι πολύ ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποιες σκέψεις της απαντώντας στις ερωτήσεις τους, όπως είχε κάνει και πριν από λίγες μέρες, όταν μοιράστηκε με όλους τα κιλά της.

Έτσι όταν ένας από τους followers της, τη ρώτησε ποια γυμναστική επιλέγει να κάνει λίγο πριν γεννήσει, η Νικολέττα Ράλλη απάντησε:

«Κάνω prenatal yoga, βλέποντας βίντεο στο Youtube» ενώ στη φωτογραφία που μοιράστηκε, έδειξε ποια είναι και τα απαραίτητα "εργαλεία" που πρέπει να έχεις δίπλα σου εάν θέλεις να κάνεις κι εσύ αυτή τη γυμναστική.

Νικολέττα Ράλλη γυμναστική

Πέρα από τη γυμναστική της, η Νικολέττα Ράλλη προσέχει και τη διατροφή της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μοιράστηκε εχθές το πρωί, το πρωινό που επιλέγει να τρώει αυτές τις μέρες που μένει στο σπίτι της.

Μπορεί η Νικολέττα Ράλλη να είναι έγκυος, δεν κάνει όπως σχεδόν ποτέ παρασπονδίες και πάντα επιλέγει να προσέχει τι τρώει, προτείνοντας παράλληλα στους διαδικτυακούς της φίλους έξυπνες ιδέες για πρωινό.

Η ιδέα της είναι ταυτόχρονα έξυπνη και υγιεινή και εμείς σίγουρα θα τη δοκιμάσουμε αύριο! Καλό θα ήταν να το κάνετε και εσείς γιατί έχει αποτελέσματα.

Βέβαια να πούμε την αλήθεια, η Νικολέττα Ράλλη όπως κάθε μέλλουσα μανούλα έχει μερικές λιγούρες. Δείτε τι παρασπονδία επέλεξε να κάνει πριν από λίγες μέρες!

Νικολέττα Ράλλη δίαιτα