Αλάνθαστη η γυμναστική που επιλέγει η Κατερίνα Καινούργιου

Έτσι διατηρεί την κορμάρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλάνθαστη η γυμναστική που επιλέγει η Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει θανατηφόρο κορμί το οποίο φυσικά οφείλεται στη σωστή γυμναστική που επιλέγει η οποία θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι αλάνθαστη για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρηθεί σε φόρμα κατά την καραντίνα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει σε κάθε περίπτωση να προσέχει τόσο τη διατροφή της όσο και το πρόγραμμα γυμναστικής της, στο οποίο παραμένει πιστή ακόμα και τώρα που δεν βγαίνει από το σπίτι και δεν πηγαίνει στο γυμναστήριο.

Τις μέρες αυτές που βρίσκεται σε καραντίνα, η Κατερίνα Καινούργιου μένει μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους περνάνε υπέροχα. Μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα να βγούνε, φροντίζουν ωστόσο καθημερινά να καταπιάνονται με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες προκειμένου να περνάει δημιουργικά ο χρόνος τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου άλλωστε, ήδη από τις πρώτες μέρες της καραντίνας ξεκίνησε να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα σωρό φωτογραφίες με σκοπό να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δραστηριότητες που επιλέγει να κάνει για να αξιοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο της.

H γυμναστική που επιλέγει η Κατερίνα Καινούργιου

Μία από αυτές τις δραστηριότητες είναι και η γυμναστική της, την οποία δεν παραβλέπει ποτέ, προκειμένου να διατηρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το σώμα της για όσο καιρό παραμένει στο σπίτι.

Έτσι σήμερα, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να αξιοποιήσει όμορφα την Κυριακή της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το πρόγραμμα γυμναστικής της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιλέγει να κάνει βαράκια για να παραμένει σε φόρμα, και πρόκειται χωρίς αμφιβολία, για μία γυμναστική ικανή να ευνοήσει πολλές γυναίκας μιας και πέρα από τα χέρια μπορούν να βοηθήσουν και να γυμνάσουν πολλά μέρη του σώματός μας.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram:

Κατερίνα Καινούργιου πρόγραμμα γυμναστικής