Θες να γυμναστείς; Αυτές είναι οι εφαρμογές που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη

Βάλε αθλητικά, στείλε μήνυμα και πάμε

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θες να γυμναστείς; Αυτές είναι οι εφαρμογές που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη

Θες να γυμναστείς τώρα που κάθεσαι σπίτι ώστε όταν βγεις από την καραντίνα να έχεις κορμάρα; Εμείς σου βρήκαμε τις κορυφαίες εφαρμογές που θα κάνουν την ζωή σου πιο εύκολη. Ετοιμάσου για γυμναστική στο λεπτό.

Είναι Απρίλης και ο καιρός έχει σιγά - σιγά αρχίσει να "ανοίγει", ενώ η κυβέρνηση τονίζει πως καλό είναι να γυμναζόμαστε ώστε να μείνουμε έστω και με αυτόν τον τρόπο σε εγρήγορση.

Εάν έχεις προσπαθήσει να το κάνεις γυμναστική μόνη σου, τώρα είναι η ώρα να συνεργαστείς με εκατομμύρια άλλα άτομα για λίγο φιλικό ανταγωνισμό και υποστήριξη, που θα σε βοηθήσει έτσι ώστε να πετύχεις τον στόχο σου πιο γρήγορα.

Strava

Αν ψάχνεις για μια ολοκληρωμένο πρόγραμμα γυμναστικής, μπορεί κανείς να δοκιμάσεις το Strava, που περιλαμβάνει τρέξιμο, περπάτημα, πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμπι και άλλα, και είναι αρκετά user-friendly.

Με 48 εκατομμύρια χρήστες και 1 εκατομμύριο να συμμετέχουν κάθε μέρα, είναι πιθανό να γνωρίζετε ήδη κάποιο άτομο που το χρησιμοποιεί ήδη. Μοιράσου τη δραστηριότητά σου, λάβε σχόλια και βελτιώσου. Το καλύτερο; Είναι δωρεάν.

Apple Watch - Το μυστικό εργαλείο γυμναστικής που θα αγαπήσεις

Η επιτυχία του Apple Watch τα τελευταία πέντε χρόνια, πουλώντας πάνω από 50 εκατομμύρια έξυπνα ρολόγια, ώθησε την εταιρεία στην κορυφή. Οι ενσωματωμένες εφαρμογές Activity και Workout της Apple, οι οποίες συνδέονται και οι δύο στην εφαρμογή Health and Activity στο iPhone, είναι πολύ καλές, αλλά μπορείς επίσης να εγκαταστήσεις άλλες εφαρμογές, όπως το Strava.

Η εφαρμογή Activity της Apple παρακολουθεί την κίνηση, την άσκηση και τους σταθερούς στόχους, για να δεις την πρόοδό σου. Η εφαρμογή Workout παρακολουθεί μια μεγάλη γκάμα μεμονωμένων αθλημάτων και δραστηριοτήτων, όπως τρέξιμο, περπάτημα, πεζοπορία, κολύμπι, ποδηλασία και γιόγκα. Στη συνέχεια, υπάρχει η εφαρμογή Noise για την παρακολούθηση της υγείας της ακοής, του ΗΚΓ και του καρδιακού ρυθμού για την παρακολούθηση της καρδιάς.

γυμναστική καραντίνα εφαρμογές

Couch to 5K

Εάν η ιδέα να είσαι κοινωνική με την άσκησή σου σε γεμίζει τρόμο, αλλά θέλεις κάποια βοήθεια για να πάρεις αυτό το λίγο boost, το couch to 5Κ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσεις. Η εφαρμογή The One You Couch to 5K σε καθοδηγεί στη διαδικασία με την επιλογή του εκπαιδευτή με κίνητρα, συμπεριλαμβανομένων των Michael Johnson, Jo Whiley ή Sarah Millican, ή μπορείς να έχεις ακόμα και πρόσβαση στα προγράμματα ως podcast. Επίσης μιας και αναφερθήκαμε σε διάσημα άτομα σου έχουμε και τη γυμναστική που επιλέγει η Kate Middleton για μένει σε φόρμα.