Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κορίτσια προσοχή - Αυτό είναι το μυστικό ώστε να χάσετε πιο γρήγορα κιλά κατά την γυμναστική σας

Το τρικ που θα σας σώσει

Κορίτσια προσοχή - Αυτό είναι το μυστικό ώστε να χάσετε πιο γρήγορα κιλά κατά την γυμναστική σας
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ 29.04.2020 12:45
Από Χρύσα Καραβαράκη

Κορίτσια δώστε προσοχή, καθώς σας έχουμε το μυστικό ώστε να χάσετε πιο γρήγορα κιλά κατά την γυμναστική σας και να αποκτήσετε κορμάρα χωρίς πολύ κόπο. Ακόμα το σκέφτεστε;

Η άσκηση το πρωί είναι ευεργετική. Σε γενικές γραμμές, ο πρωταρχικός σκοπός της άσκησης είναι να διατηρηθεί το σώμα σε φόρμα, ή να χάσει βάρος. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να ασκούνται με άδειο στομάχι το πρωί, ενώ άλλοι ασκούνται μετά από ένα ελαφρύ πρωινό, έτσι ώστε η ενέργεια του σώματός τους να παραμένει.

Ωστόσο, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι εάν ασκείστε πριν από το πρωινό, μπορείτε να κάψετε λίπος δύο φορές πιο γρήγορα. Δηλαδή, εάν θέλετε να κάψετε γρήγορα το λίπος του σώματος ή τις επιπλέον θερμίδες σας, τότε θα πρέπει να ασκηθείτε πριν από το πρωινό.

Οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Bath πραγματοποίησαν αυτήν την έρευνα, όπου και διαπίστωσαν ότι εάν ένα άτομο κάνει προπόνηση με άδειο στομάχι το πρωί χωρίς να φάει τίποτα, τότε το σώμα του μειώνει το λίπος δύο φορές πιο γρήγορα.

Για αυτήν τη μελέτη, οι ερευνητές επέλεξαν 30 άτομα των οποίων το βάρος ήταν αρκετό. Σχηματίστηκαν δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα έκανε γυμναστική χωρίς πρωινό, ενώ η δεύτερη ομάδα μετά το πρωινό.

πρωινή γυμναστική μυστικά χάσιμο κιλών

Γιατί η πρωινή γυμναστική καίει περισσότερο λίπος

Η άσκηση χωρίς πρωινό κάνει το σώμα να κάψει λίπος πιο γρήγορα και υπάρχει επιστήμη πίσω από αυτό. Στην πραγματικότητα, μετά την πείνα κατά τη διάρκεια της νύχτας, το πρωί, όταν ασκείστε χωρίς να φάτε τίποτα, το σώμα αρχίζει να καίει και να μετατρέπει την ενέργεια που είναι ήδη αποθηκευμένη στο σώμα σε ενέργεια αντί για μια νέα πηγή ενέργειας.

Αυτό αναγκάζει το λίπος του σώματός σας να καίει πιο γρήγορα. Εκτός αυτού, όταν αθλείστε με άδειο στομάχι, οι μύες σας είναι πιο ευαίσθητοι στην ινσουλίνη, γεγονός που επιτρέπει στο σώμα να μετατρέπει γρήγορα το λίπος που είναι αποθηκευμένο στα κύτταρα σε ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος που τα άτομα που ασκούνται καθημερινά το πρωί έχουν έναν μικρό κίνδυνο καρδιακής προσβολής και διαβήτη. Επίσης μιας και μιλάμε για γυμναστική, έχουμε αυτήν που επιλέγει η Kate Middleton για να μένει σε φόρμα. Θα την δοκιμάσετε;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Απίστευτο: Έκανε αυτή την άσκηση για 4 λεπτά τη μέρα και έγινε κορμάρα! (Βίντεο)

Η Ελένη Χατζίδου φόρεσε το σορτσάκι της και ξεκίνησε την γυμναστική - Αυτή την άσκηση κάνει στο σπίτι της

TAGS
Share