Το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που θα καθαρίσει τις αρτηρίες σας από την χοληστερόλη

Το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό που θα καθαρίσει τις αρτηρίες σας από την χοληστερόλη
Ναι, ο Θεός έκανε αυτό το ισχυρό και σούπερ-υγιές φυσικό αντιβιοτικό, μόνο για τους ανθρώπους! Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν επίσης ότι αυτό είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό και θα καθαρίσει τις αρτηρίες σας από την LDL χοληστερόλη. Και τώρα, εδώ έρχεται η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων – ποιο είναι το όνομα αυτού του φυσικού αντιβιοτικού; Λοιπόν, αυτό είναι εύκολο να απαντηθεί –Το όνομα αυτού του ισχυρού φυσικού αντιβιοτικού είναι βασιλικός – ο βασιλιάς των βοτάνων. Ο βασιλικός είναι ένα από τα πιο αρχαία και δημοφιλή βότανα γεμάτο με αξιοσημείωτα φυτοθρεπτικά συστατικά για την υγεία.

Αυτό το σούπερ υγιές φυτό είναι γνωστό ως «ιερό βότανο» σε πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό το θαμνώδες ετήσιο βότανο καλλιεργείται ιδιαίτερα για τα θεραπευτικά χρήσιμα φύλλα και τους σπόρους του. Ο βασιλικός αναπτύσσεται καλύτερα κάτω από τα ζεστά, τροπικά κλίματα. Οι ειδικοί λένε ότι υπάρχουν πάνω από 60 ποικιλίες βασιλικού και όλες ανήκουν σε τρεις βασικούς τύπους: το γλυκό, το μοβ, και το θαμνώδες. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτά τα σούπερ υγιή φυτά είναι εύκολο να διατηρηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.



Όπως αναφέραμε και πριν, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα από τα υγιέστεραβότανα στον κόσμο. Είναι καλύτερα όταν είναι φρέσκα, αποπνέοντας ένα γλυκό, γήινο άρωμα που δείχνει όχι μόνο την ευχάριστα πικάντικη γεύση του, αλλά μια εντυπωσιακή λίστα θρεπτικών ουσιών. Η βιταμίνη Κ, που είναι απαραίτητη για την πήξη του αίματος, είναι μία από αυτές. Θα εκπλαγείτε όταν σας πούμε ότι μόνο 2 κουταλιές της σούπας βασιλικού παρέχουν 29% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Ο βασιλικός παρέχει επίσης βιταμίνη Α, η οποία περιέχει beta-carotenes, ισχυρά αντιοξειδωτικά που προστατεύουν τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων των αιμοφόρων αγγείων

Αυτό βοηθά στην αποφυγή της χοληστερόλης στο αίμα από την οξείδωση, βοηθώντας στηνπρόληψη της αθηροσκλήρωσης, των καρδιακών προσβολών και τα εγκεφαλικά επεισόδια.Άλλες βιταμίνες και μέταλλα στον βασιλικό περιλαμβάνουν σίδηρο, ασβέστιο,μαγγάνιο, μαγνήσιο, βιταμίνη C και κάλιο. Δεν αποτελεί έκπληξη, που ο βασιλικός έχει επίσης αντιβακτηριακές ιδιότητες και περιέχει φλαβονοειδή DNA-προστασία.



Βασιλικός – Οφέλη για την υγεία:

  • Ισχυρό αντιοξειδωτικό – πρώτα, πρέπει να ξέρετε ότι πολλές διαφορετικές μελέτες έχουν ανακαλύψει ότι ο βασιλικός παρέχει εξαιρετική προστασία ενάντια σε πολλές χημικές ουσίες, γνωστές ως καρκινογένεση.

  • Φυσικό αντιβιοτικό – θα εκπλαγείτε όταν σας πούμε ότι μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότιο βασιλικός είναι ένα πραγματικά ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό, λόγω του αντι-μικροβιακού περιεχομένου του. Έτσι, αν συνδυάσετε βασιλικό με λίγο σκόρδο – θα κάνετε το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό που έγινε ποτέ.

  • Καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία – όπως αναφέραμε και πριν, αυτό το ισχυρό και εξαιρετικά υγιεινό και φυσικό αντιβιοτικό είναι πολύ καλό για τον καθαρισμό των αρτηριών σας από τη χοληστερόλη LDL.

  • Άλλα οφέλη για την υγεία – αυτό το σούπερ υγιές φυτό είναι επίσης πολύ καλή για τη θεραπεία και την πρόληψη πολλών προβλημάτων υγείας, όπως: πονοκέφαλοι, διάρροια, δυσκοιλιότητα, βήχας, παράσιτα, κονδυλώματα, πρόβλημα στα νεφρά, κλπ.


athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εγγυημένα αποτελέσματα! Με αυτή τη δίαιτα θα χάσεις 5 κιλά σε μια εβδομάδα


Δίαιτα «Fat Loss» για να λιώσεις τα λίπη – Xάσε σε 1 εβδομάδα τα περιττά κιλά!


Καρκίνος των ωοθηκών: Αναγνωρίστε έγκαιρα τα συμπτώματα του «ύπουλου δολοφόνου»


Τα καλύτερα μας σήμερα:


Φαίη Σκορδά: Ραγδαίες αλλαγές στη ζωή της – Γύρισε οριστικά σελίδα!


Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της μεταγραφής του στον Alpha -Τι είπε για τις αμοιβές του και τους άφησε όλους κάγκελο


Ευχάριστα νέα! Ένα μωρό για τον Μύρωνα Στρατή -Η αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους (Βίντεο)