Τέλος στο βαρετό γυμναστήριο! Αυτός είναι ο απόλυτος τρόπος να γυμνάζεσαι και να διασκεδάζεις ταυτόχρονα!

Τέλος στο βαρετό γυμναστήριο! Αυτός είναι ο απόλυτος τρόπος να γυμνάζεσαι και να διασκεδάζεις ταυτόχρονα!
Κλαίρη Χαλά και Θοδωρής Χαλάς. Δύο αδέρφια με ένα κοινό πάθος, τον χορό. Αυτό το πάθος και αυτή η αγάπη για τον χορό, τους έκανε να πάρουν την απόφαση να ανοίξουν την δική τους σχολή και να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας.

Πρωτιές επαγγελματικά υπήρξαν, υπάρχουν και έρχονται αλλά δεν είναι αυτό που έχει σημασία για την Κλαίρη και τον Θοδωρή. Σκοπός είναι ο κόσμος να μαθαίνει να χορεύει σωστά, να διασκεδάζει και πρωταρχικός στόχος είναι η ανθρώπινη επαφή.

Το Marie-Claire Dance Studio δεν είναι μια απρόσωπη σχολή χορού, είναι μια μεγάλη παρέα. Αυτό είναι που έχει κερδίσει τον κόσμο, τους φίλους όπως οι ίδιοι τους αποκαλούν, είναι ότι μαθαίνουν να χορεύουν άρτια, ότι εξελίσσονται και ότι διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Αυτός είναι και ο λόγος που πλέον η σχολή στεγάζεται σε ένα χώρο 200 τμ., ο οποίος είναι από τους πλέον μεγαλύτερους για σχολή χορού.

Ο κόσμος αγάπησε αυτή την σχολή και ο Θοδωρής και η Κλαίρη θέλησε να ανταποδώσει αυτή την αγάπη, για το λόγο αυτό δημιούργησε πολύ οικονομικά πακέτα εκγύμνασης και χορού, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο.

 Πρωινό Full Pack 8 ώρες την εβδομάδα (Zumba,Pilates,Tumbao,Latin,Salsa)

από 140€ μόνο 40€ *Ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό ατόμων

 Zumba 2 φορές / εβδομάδα + Balletoning 2 φορές / εβδομάδα από 140€ μόνο 65€

 Παραδοσιακοί χοροί: 1 φορά την εβδομάδα από 24€ μόνο 15€ ο μήνας

 Salsa και Latin από 1 φορά την εβδομάδα από 48€ μόνο 40€ ο μήνας

 Σύγχρονο ενηλίκων μιάμιση ώρα την εβδομάδα από 50€ μόνο 30€ ο μήνας

 Tα ιδιαίτερα μαθήματα ξεκινάνε απο 15€ έως 30€ (ανα μάθημα) ανάλογα με το είδος χορού

 Xορογραφίες γάμου 25€ / (ανά μάθημα το ζευγάρι)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να δείτε τις εγκαταστάσεις μας, να παρακολουθήσετε τα μαθήματα και να γίνετε και εσείς μέλος της πιο διασκεδαστικής παρέας.