8 αηδιαστικές συνήθειες που στην πραγματικότητα σας κάνουν πολύ καλό! Με την 2η θα σοκαριστείτε...

Το γνωρίζατε;

8 αηδιαστικές συνήθειες που στην πραγματικότητα σας κάνουν πολύ καλό! Με την 2η θα σοκαριστείτε...

Όλοι έχουμε συνήθειες, άλλοι καλές και άλλοι κακές. Πόσο σίγουροι όμως μπορεί να είμαστε για το αν είναι μια συνήθεια καλή ή κακή;

Σ’αυτό το άρθρο θα δούμε 8 συνήθειες που παρότι θεωρούνται αηδιαστικές, στην πραγματικότητα μας κάνουν πολύ καλό! Διαβάστε παρακάτω...

Ποιες είναι αυτές;

8η: Κατούρημα κατά τη διάρκεια του μπάνιου (Μπορεί να μην το παραδέχεστε αλλά όλοι το έχετε κάνει έστω και μια φορά στη ζωή σας)
7η: Φτύσιμο (Δεν είναι και ό,τι πιο γοητευτικό για μια γυναίκα αλλά κάνει καλό)
6η: Μάσιμα τσίχλας (Ό,τι καλύτερο για μαθητές, φοιτητές αλλά και εργαζόμενους που έχουν στρες και πρέπει να παραδώσουν ένα μεγάλο project)

Δείτε ακόμη: "Κατά την ερωτική επαφή πονάω πολύ! Τι μπορεί να είναι αυτό;" Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

5η: Το να αερίζεστε (Ίσως από τις πιο κρυφά απολαυστικές συνήθειες όλων των ανθρώπων)
4η: Το ρέψιμο (Το αγαπημένο «άθλημα» των ανδρών)
3η: Το να τρώτε να νύχια σας (Κι όμως είναι πολύ καλό για την υγεία σας)
2η: Το να σκαλίζεις την μύτη σου και να τρως τις μύξες σου (Ίιιιουυυ…αυτή είναι με σιγουριά η χειρότερη συνήθεια απ’όλες)
1η: Το να μην παραλείψετε να κάνετε μπάνιο ( Το ζεστό νερό μπορεί να καταστρέψει τόνους από χρήσιμα βακτήρια που έχει το δέρμα μας αφήνοντας το απροστάτευτο και ξηρό. Αν παραλείψετε λοιπόν ένα μπάνιο θα το εκτιμήσουν δεόντως και το δέρμα αλλά και τα μαλλιά σας )

Δείτε στο παρακάτω βίντεο γιατί μας κάνουν τόσο καλό και ξεκινήστε να νιώθετε λιγότερες τύψεις την επόμενη φορά που θα κάνετε μια από αυτές.