Αν αγαπάς τα φυσικά προϊόντα και θέλεις να είσαι σίγουρος πως ό,τι τρως κι ό,τι χρησιμοποιείς στο σώμα σου δεν έχει επικίνδυνα χημικά συντηρητικά, διάλεξε LifeTree!

Διαλέγουμε φυσικά

Αν αγαπάς τα φυσικά προϊόντα και θέλεις να είσαι σίγουρος πως ό,τι τρως κι ό,τι χρησιμοποιείς στο σώμα σου δεν έχει επικίνδυνα χημικά συντηρητικά, διάλεξε LifeTree!

Αν φροντίζεις την υγεία σου, θα λατρέψεις τα απολύτως φυσικά και πρωτοποριακά προϊόντα της LifeTree, που συμβάλλουν στη διατήρηση μιας υγιεινής και προσεγμένης διατροφής. Διαβάστε παρακάτω...

Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι επιλεγμένα προσεκτικά, ούτως ώστε να μην έχουν χημικά πρόσθετα και βλαβερές ουσίες που επιβαρύνουν τον οργανισμό και την υγεία μας. Και μπορούν να φθάσουν στο σπίτι σου μόνο με ένα κλικ.

Στο υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα www.lifetree.gr βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία σε διατροφικά προϊόντα, συμπληρώματα και φυσικά καλλυντικά αλλά και πρωτότυπες και υγιεινές συνταγές βήμα βήμα!



Ανακάλυψε την SUKRIN:

Αγαπάς της γλυκιά γεύση αλλά «τρέμεις» τη ζάχαρη; Τώρα μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου τροφές χωρίς κανένα άγχος. Τα προϊόντα SUKRIN έχουν ελάχιστους υδατάνθρακες, δεν έχουν ζάχαρη και γλουτένη αλλά κάνουν τη ζωή μας αληθινά νόστιμη! Θα βρεις φυσικά γλυκαντικά, άλευρα, μείγματα ψωμιού και γλυκών.

Τα καλύτερα φυσικά γλυκαντικά από ερυθριτόλη και στέβια συνδυάζονται τόσο αρμονικά ώστε να καλύψουν όλες τις πιθανές χρήσεις στην κουζίνα μας. Είναι απολύτως ασφαλή για προβλήματα υγείας, όπως διαβήτη και δυσανεξία σε σάκχαρα αλλά και για όσους θέλουν να απολαμβάνουν υγιεινά τα γλυκά τους χωρίς να έχουν το άγχος των θερμίδων.

Θα ξεχωρίσεις την Sukrin Gold, την “καστανή ζάχαρη”, όπως και τα άλλα γλυκαντικά της σειράς, που όχι μόνο δεν δημιουργεί φλεγμονές στον οργανισμό -όπως η απλή ζάχαρη-, αλλά βοηθάει και στην υγεία των δοντιών μειώνοντας αισθητά την δημιουργία πλάκας.

Τα άλευρα και τα έτοιμα μείγματα, παράγονται με τις παραδοσιακές μεθόδους ψυχρής έκθλιψης που τα απαλλάσουν από το περιττό λίπος και κάνουν την χρήση τους απεριόριστη.

Λόγω των συστατικών τους βοηθούν στην μείωση της πείνας και βελτιώνουν την λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος. Όλα διαθέτουν, πιστοποίηση προϊόντος χωρίς γλουτένη και είναι μοναδική πρόταση για όσους κάνουν διατροφή χαμηλών υδατανθράκων και ιδιαίτερα όσους πάσχουν από διαβήτη.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sukrin στην Ελλάδα και Κύπρο, η εταιρεία LifeTree, Αισχύλου 4, 15234 Χαλάνδρι - www.lifetree.gr