Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Ανακαλεί προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν όλοι οι ασθενείς!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του οργανισμού για τα συγκεκριμένα προϊόντα και ποιος ο λόγος ανάκλησης; 

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Ανακαλεί προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούν όλοι οι ασθενείς!
HEALTH NEWS 21.01.2019 13:26

Σε ανάκληση των συγκεκριμένων προϊόντων προχωρά ο οργανισμός έπειτα από ανακοίνωσή του...

Την ανάκληση των παρτίδων 61084/464 και 60271/120 του φλεβοκαθετήρα PLUSCAN ALPHA I.V. CANNULA της εταιρείας MEDIIPLUS (INDIA) LIMITED και την ανάκληση των παρτίδων 90059FN00 και 91345UI00 του in vitro διαγνωστικού προϊόντος για το κουτί αντιδραστηρίου «ARCHITECT B12 Reagent Kit», αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ). Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ατύχημα για την Κατερίνα Τσάβαλου! Τι συνέβη;

Στην πρώτη περίπτωση, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων που διενεργήθηκαν από τη Διεύθυνση Εργαστηρίων του ΕΟΦ δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές, καθώς βρέθηκε ξένο σώμα και μαύρα στίγματα σε δείγματα των συγκεκριμένων παρτίδων. Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, η εταιρεία ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-MEDICAL EQUIPMENT, η οποία διακινεί το προϊόν στην ελληνική αγορά, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες των ανωτέρω παρτίδων, προκειμένου να τις αποσύρουν, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Δείτε ακόμη: My style rocks 2: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.. Ποια θα καθίσει στη θέση του "guest" κριτή;

Στη δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία, ο αναλυτής ARCHITECT δεν μπορεί να σαρώσει το συγκεκριμένο προϊόν, καθώς δεν περιέχει όλα τα σωστά συστατικά με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η χρήση των κουτιών αυτών. Η εταιρεία με την επωνυμία Abbott ΕΛΛΑΣ, ως διανομέας του προϊόντος στην Ελλάδα, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του και να αποσύρει τη συγκεκριμένη παρτίδα από την αγορά.

Share