Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Αναξιόπιστο συμπλήρωμα διατροφής που διακινείται μέσω διαδικτύου!

Έκτακτη ανακοίνωση!

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Αναξιόπιστο συμπλήρωμα διατροφής που διακινείται μέσω διαδικτύου!
HEALTH NEWS 01.02.2019 15:12
Follow us on Google News

Το προϊόν Kankusta Duo που διακινείται μέσω Διαδικτύου και προβάλλεται ως συμπλήρωμα διατροφής για τη μείωση του σωματικού βάρους δεν έχει αξιολογηθεί από τον ΕΟΦ, ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του.

«Διακινείται χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ» και «στις ιστοσελίδες μέσω των οποίων προωθείται το ανωτέρω προϊόν δεν υπάρχουν τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου κυκλοφορίας του προϊόντος και ο καταναλωτής καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσει με κάποιο τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας», επισημαίνει ο Οργανισμός. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Την πρόδωσε ο πνευματικός της! Που θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο; (Βίντεο)

Δείτε ακόμη: Σάσα Σταμάτη: Το απίστευτο σχόλιο του Βερύκιου για το κόψιμο της εκπομπής της και η αντίδραση της παρουσιάστριας! (Βίντεο)

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Οργανισμό. Προειδοποιεί δε τους καταναλωτές να μην προμηθεύονται προϊόντα αρμοδιότητάς του από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές του Διαδικτύου που μπορεί να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία τους.

athensmagazine.gr

TAGS
Share