Αυτή η διατροφή είναι κίνδυνος-θάνατος!

Προσοχή μεγάλη!

Αυτή η διατροφή είναι κίνδυνος-θάνατος!

Η συγκεκριμένη διατροφή έχει χαρακτηριστεί από τους επιστήμονες, έπειτα από έρευνες, πως είναι κίνδυνος-θάνατος!

Κάνει πολύ κακό στην υγεία!

Μια διατροφή πλούσια σε κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου κατά 23% σε υγιείς ανθρώπους, υποστηρίζει νέα φινλανδική μελέτη.

Περαιτέρω ενδείξεις στα προηγούμενα ερευνητικά στοιχεία που υποδεικνύουν ότι μια δίαιτα πλούσια σε ζωικές πρωτεΐνες και συγκεκριμένα σε κρέας δεν είναι καλή για την υγεία, προσφέρει η νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο American Journal of Clinical Nutrition.

Η έρευνα αυτή βασίστηκε σε προηγούμενη μελέτη (Kuopio Ischemic Heart Disease Risk Study – KIHD), η οποία ανέλυσε τις διατροφικές συνήθειες περίπου 2.600 Φινλανδών ανδρών ηλικίας μεταξύ 42 και 60 ετών κατά την έναρξη της μελέτης (1984-1989) που κατανάλωναν ζωικές πρωτεΐνες στη διατροφή τους. Οι αναλύσεις επικεντρώθηκαν στη συσχέτιση πρωτεϊνών και πρωτεϊνικών πηγών με τη θνησιμότητα κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης και ελέγχθηκαν εκτενώς και άλλοι παράγοντες του τρόπου ζωής και των διατροφικών συνηθειών, όπως το γεγονός ότι όσοι έτρωγαν αρκετές φυτικές πρωτεΐνες ακολουθούσαν μια πιο υγιεινή διατροφή.

Σύμφωνα με τα ευρήματα των επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Ανατολικής Φινλανδίας, λοιπόν, οι άνδρες που προτίμησαν να συμπεριλάβουν περισσότερες ζωικές από φυτικές πρωτεΐνες στη διατροφή τους είχαν 23% υψηλότερο κίνδυνο θανάτου κατά τη διάρκεια της 20ετούς παρακολούθησης, σε σχέση με τους άνδρες των οποίων η διατροφή ήταν πιο ισορροπημένη όσον αφορά στις πηγές των πρωτεϊνών.

Σοκ! Άνδρας..."έφυγε" από μοτσαρέλα, την ώρα που οι γιατροί τσακώνονταν πάνω από το κεφάλι του!

Σοκ προκαλεί η είδηση πως άνδρας έφυγε από τη ζωή, αφού πνίγηκε με μοτσαρέλα, την ώρα που οι γιατροί τσακώνονταν πάνω από το κεφάλι του.

Το αγαπημένο του φαγητό, ήταν και το τελευταίο του.

Ένα κομμάτι μοτσαρέλας κόλλησε στον λαιμό του 54χρονου άνδρα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καταπιεί και να αρχίσει να πνίγεται και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ όταν έφτασε στο νοσοκομείο του Σαν Πάολο της Νάπολη, είχε ήδη πρηστεί και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας αναισθησιολόγος που ήταν να αναλάβει την περίπτωσή του, με τους συναδέλφους του, διαφωνούσαν για το πως θα έπρεπε να χειριστούν την υπόθεση, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

undefined

Τραγωδία! Κοπέλα πνίγηκε στην μπανιέρα της, αφού χτύπησε το λαιμό της και παρέλυσε!

Με φρικτό τρόπο πέθανε κοπέλα, όταν πνίγηκε στην μπανιέρα του φίλου της, αφού χτύπησε το λαιμό της και παρέλυσε.