Συναγερμός από τον ΕΟΦ! Προειδοποιεί για επικίνδυνο σκεύασμα αδυνατίσματος!

Κορίτσια μεγάλη προσοχή!

Συναγερμός από τον ΕΟΦ! Προειδοποιεί για επικίνδυνο σκεύασμα αδυνατίσματος!

Συναγερμός έχει σημάνει από τον ΕΟΦ, ο οποίος προειδοποιεί για επικίνδυνο σκεύασμα αδυνατίσματος!

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι στις ιστοσελίδες μέσω τον οποίων προωθείται το προϊόν, προβάλλεται με «θεαματικά» αποτελέσματα ενάντια στην αύξηση του σωματικού βάρους κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας, ενώ ο καταναλωτής καλείται να αποστείλει συμπληρωμένη φόρμα επικοινωνίας, χωρίς να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του.

Πρόκειται για το σκεύασμα «FITOSPRAY», το οποίο παρουσιάζεται ως «από στόματος αποσμητικό». Koρίτσια, έχετε δει και αυτό; Συναγερμός από τον ΕΟΦ! Ανακαλούνται επώνυμα καλλυντικά και πασίγνωστα σαμπουάν!

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε να μην προβαίνουν στην αγορά και σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Το σκεύασμα «FITOSPRAY» από τον ΕΟΦ


Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Έκτακτη ανακοίνωση του ΕΟΦ! Κυκλοφορούν επικίνδυνα καλλυντικά!

Μια έκτακτη ανακοίνωση έβγαλε ο ΕΟΦ, ο οποίος ενημέρωσε ότι κυκλοφορούν επικίνδυνα καλλυντικά!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.....

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των καλλυντικών προϊόντων με την επωνυμία pharma-corp.gr STOP-ITCH PRICKLY HEAT CREAM, δεδομένου ότι διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ/PHARMA-CORP-GR που τα παράγει και τα διαθέτει στην αγορά δεν έχει άδεια δυνατότητας παραγωγής από τον ΕΟΦ, κατά παράβαση του άρθρου 7 παρ. 2 της υπ΄αριθμ Δ3(α)/91512/12-1-2018 υπουργικής απόφασης και τα προϊόντα δεν έχουν καταχωρηθεί στη διαδικτυακή πύλη CPNP, κατά παράβαση του άρθρου 13 του Κανονισμού 1223/2009 και του άρθρου 5 της υπ΄αριθμ Δ3(α)/91512/12-1- 2018 υπουργικής απόφασης ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων! Ο ΕΟΦ είχε ανακαλέσει πριν λίγο καιρό και γνωστό συμπλήρωμα διατροφής!

Η παρούσα απόφαση επιβάλλεται μέχρις ότου διαπιστωθεί ότι η συμμόρφωση επί των ανωτέρω παραβάσεων.

Η άρση της παρούσας, εφόσον διαπιστωθεί η συμμόρφωση επί των ανωτέρω, θα πραγματοποιηθεί με νέα απόφαση.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση πατώντας εδώ

TAGS