Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλη προσοχή! Τρομερά επικίνδυνο το χαρτί υγείας - Έκτακτη προειδοποίηση!

Μέγας κίνδυνος! Σας ενδιαφέρει όλους!

Μεγάλη προσοχή! Τρομερά επικίνδυνο το χαρτί υγείας - Έκτακτη προειδοποίηση!
HEALTH NEWS 04.09.2019 12:10
Follow us on Google News

Μεγάλη προσοχή συνιστούν οι ειδικοί, αφού το χαρτί υγείας είναι τρομερά επικίνδυνο! Μάλιστα, εκδόθηκε και έκτακτη προειδοποίηση!

Πιο συγκεκριμένα, το να χρησιμοποιούμε χαρτί υγείας κάθε φορά που επισκεπτόμαστε την τουαλέτα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας, προειδοποιούν οι ειδικοί. Γιατροί τονίζουν πως το σκούπισμα μόνο με χαρτί υγείας αφήνει πίσω υπολείμματα από ούρα και περιττώματα, ενώ η εκτεταμένη χρήση του θα μπορούσε να βλάψει τον πρωκτό και το ουροποιητικό σύστημα.

«Το βρίσκω εντελώς αλλόκοτο που εκατομμύρια άνθρωποι κυκλοφορούν με βρώμικο πρωκτό πιστεύοντας πως είναι καθαροί. Το χαρτί υγείας απλώς μετακινεί τα περιττώματα, δεν τα απομακρύνει», σχολιάζει η Rose George, συγγραφέας του βιβλίου «Big Necessity: The Unmentionable World of Human Waste and Why It Matters».

Παρόλο που οι απόψεις της ακούγονται ίσως λίγο ακραίες, τους ισχυρισμούς της συμμερίζονται πολλοί, ανάμεσά τους και διάσημοι όπως ο Will Smith, που έχει χαρακτηρίσει τα υγρά μωρομάντιλα «ξεχωριστά και καταπληκτικά». Ο ράπερ και τραγουδιστής Will.i.am, σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε γίνει δε ακόμη πιο περιγραφικός, μιλώντας για τα υγρά μωρομάντιλα. «Θα σας αποδείξω γιατί θα έπρεπε όλοι να τα χρησιμοποιούν. Πάρτε λίγη σοκολάτα, αλείψτε την πάνω σε ένα ξύλινο πάτωμα και μετά προσπαθήστε να την καθαρίσετε με μια στεγνή πετσέτα. Το μόνο που θα πετύχετε είναι να γεμίσετε σοκολάτα όλες τις ρωγμές. Γι' αυτό λοιπόν είναι απαραίτητα», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Απίστευτο! Αυτό είναι το λουλούδι που μπορεί να νικήσει τον καρκίνο!

Ωστόσο η καθαριότητα δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο οι ειδικοί καλούν τον κόσμο να εξετάσει άλλες εναλλακτικές αντί για χαρτί υγείας. Το γρήγορο και «άγριο» σκούπισμα μπορεί να προκαλέσει πόνους στον πρωκτό, ακόμη και αιμορροΐδες, καθώς επίσης μολύνσεις στο ουροποιητικό σύστημα. Όπως σημειώνουν οι ειδικοί, συγκεκριμένα το σκούπισμα από πίσω προς τα εμπρός πρακτικά συντελεί στο να τραβάμε τα βακτήρια από τον πρωκτό προς το μπροστινό τμήμα του σώματος.

Αυτό που συστήνουν είναι εναλλακτικές όπως ο μπιντές ή η χρήση υγρού μωρομάντιλου, καθώς έτσι τα βακτήρια καταπολεμούνται καλύτερα και αποφεύγονται μολύνσεις.

Αυτή την τροφή την έχουμε όλοι στην κουζίνα μας και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες! Ποια είναι;

Ποια είναι αυτή η τροφή που την έχουμε όλοι στην κουζίνα μας και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες;

Μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης προκαρκινικών μορφωμάτων σύμφωνα με νέα έρευνα.

Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και ασβέστιο, χαμηλό σε θερμίδες και συνδυάζεται ωραιότατα με φρούτα ή/και δημητριακά για ένα πλήρες θρεπτικό γεύμα. Αυτά τα μυρωδικά έχουν αντικαρκινική δράση! Ενισχύουν την όραση και τα οστά!

Πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει; Ε ναι λοιπόν, το γιαούρτι μειώνει και τον κίνδυνο ανάπτυξης προκαρκινικών μορφωμάτων.

Αυτή την τροφή την έχουμε όλοι στην κουζίνα μας και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες! Ποια είναι;

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η κατανάλωση δύο ή περισσότερων μερίδων γιαουρτιού την εβδομάδα, συμβάλλει σε μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης προκαρκινικών αδενωμάτων στο έντερο.

Τα δεδομένα της μελέτης δείχνουν ότι η θετική επίδραση του γιαουρτιού είναι ακόμη εντονότερη για τα μορφώματα (πολύποδες) που είναι πιο πιθανό να εξελιχθούν σε καρκίνους.

Προηγούμενες έρευνες έχουν ήδη δείξει τα θετικά αποτελέσματα του γιαουρτιού στην ανάπτυξη καρκίνου, ενώ η νέα μελέτη είναι η πρώτη που διερευνά τη συσχέτιση μεταξύ γιαουρτιού και προκαρκινικών αδενωμάτων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτο! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνο τρόφιμο από τα super market!

Συναγερμός: Επικίνδυνα τρόφιμα που τρώμε πλαστικό μαζί! Προσοχή

Διαβάστε περισσότερα θέματα υγείας στο Youweekly.gr

Share