Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλη προσοχή! Αυτή η επικίνδυνη ασθένεια μεταδίδεται με το φιλί!

Σας αφορά!

Μεγάλη προσοχή! Αυτή η επικίνδυνη ασθένεια μεταδίδεται  με το φιλί!
HEALTH NEWS 04.08.2019 11:53

Μεγάλη προσοχή συνιστούν οι ειδικοί, αφού αυτή η επικίνδυνη ασθένεια μεταδίδεται με το φιλί!

Η μετάδοση της γονόρροιας του λαιμού (στοματοφαρυγγικής) μπορεί να γίνει, εκτός της σeξουαλικής επαφής, απλά με το γνωστό ως γαλλικό ή με γλώσσα, φιλί. Για δεκαετίες το φιλί ήταν εκτός λίστας επικινδυνότητας, και οι επιστήμονες είχαν επικεντρωθεί στη σeξουαλική πράξη.


Όμως τα αυξημένα κρούσματα γονόρροιας του λαιμού, έδωσαν την αφορμή για μια έρευνα σε μεγάλο δείγμα, τόσο από ομοφυλόφιλους αλλά και ετεροφυλόφιλους. Μάλιστα η γονόρροια είναι αυξημένη στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ασθένεια είναι πλέον ανθεκτική στα γνωστά αντιβιοτικά, η είδηση έφερε αναστάτωση στην ιατρική κοινότητα.

Μεγάλη προσοχή! Αυτό θα συμβεί στον οργανισμό σας αν φάτε κάτι που έχει πιάσει μούχλα

Τα αποτελέσματα της έρευνας:


6% είχαν γονόρροια στο λαιμό, από αυτούς το 46% είχε 4 ερωτικούς συντρόφους στη διάρκεια του έτους. Όσοι είχαν πάνω από 4 συντρόφους είχαν 81% πιθανότητα να νοσήσουν. Ενώ ένα 1,4% του δείγματος είχε ασθενήσει χωρίς να έχει σeξουαλικές επαφές, παρά μόνο φιλιά.


Τελικά το προφυλακτικό δεν μπορεί να μας προστατεύσει απόλυτα από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα!

Σύμφωνα μάλιστα με την έκθεση του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών τα προφυλακτικά είναι λιγότερο αποτελεσματικά όταν πρόκειται για τα ΣΜΝ που κολλούν και μέσω της δερματικής επαφής.


Τα πιο συνηθισμένα από αυτά είναι ο έρπις των γeννητικών οpγάνων και ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων, ο οποίος ευθύνεται και για τον καρκίνο του τραχήλου.

Οι ειδικοί συμφωνούν πάντως ότι το πpοφυλακτικό είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού HIV, ο οποίος οφείλεται για το AIDS, αλλά και άλλων ΣΜΝ.

Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων (ΗΡV)

Ο HPV μεταδίδεται με την επαφή δέρματος με δέρμα κατά τη διάρκεια του σεξ. Αν υπάρχει μόλυνση, αυτή μπορεί να μεταδοθεί από οποιοδήποτε τμήμα του δέρματος στον άλλο οργανισμό. Το προφυλακτικό σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να είναι τόσο αποτελεσματικό όσο στην πρόληψη άλλων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.

Έρπης των γεννητικών οργάνων

Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί με το σeξ στη διάρκεια είτε της έξαρσης είτε της ύφεσης της ασθένειας. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Αμερικής, πέρα από τη σuνουσία, μπορεί να κολλήσει και με το στομaτικό σeξ αλλά και με τη τριβή του δέρματος. Οι οδηγίες προς του φορείς είναι να μην έχουν κανενός είδους εpωτική επαφή (κολπιkή, στομaτική, πpωκτική) μέχρι τα συμπτώματα της υποτροπής να εξαφανιστούν. Ο ιός μεταδίδεται ακόμη κι όταν είναι «σιωπηλός» όταν δηλαδή δεν προκαλεί συμπτώματα στο φορέα του.

Σύφιλη

Το βακτήριο της σύφιλης γνωρίζει μία ραγδαία εξάπλωση μετά το 2000. Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της Αμερικής, τα περιστατικά αυξήθηκαν κατά 50% λόγω της μετάδοσής του κατά το ομοφuλοφιλικό σeξ των αντρών. Η σύφιλη συνδέεται άμεσα με τον ιό του AIDS, δηλαδή αυξάνει τον κίνδυνο μετάδοσής του. Μεταδίδεται με τη σeξουαλική επαφή αλλά όχι απαραίτητα με τη σuνουσία. Τα βακτήρια περνούν από το δέρμα ή το βλεννογόνο (γeννητικά όpγανα, πpωκτός, στόμα) στο δέρμα ή το βλεννογόνο του παρτενέρ. Χρειάζεται οπωσδήποτε επαφή σώμα με σώμα καθώς τα βακτήρια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και δεν ζουν έξω από αυτό.

Συνταγή 800 χρόνων κάνει θαύματα! Από ποια ασθένεια σας προστατεύει

Πρόκειται για μια συνταγή που κάνει θαύματα! Είναι 800 ετών και ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί τη συνιστούν ακόμα, είναι ότι μπορεί να σας προστατέψει από ασθένειες!

Σε ποια προβλήματα υγείας αναφερόμαστε; Πάμε να δούμε...

Βοηθά με επιτυχία στα προβλήματα με την καρδιά!

Αυτή η συνταγή προέρχεται από μια καλόγρια, την Hildegard von Bingen, που έζησε πριν από 800 χρόνια. Από τότε, πολλοί διάσημοι γιατροί την έχουν χρησιμοποιήσει και την έχουν μεταβιβάσει μέχρι και σήμερα.

Αυτή η φυσική θεραπεία έχει αποδειχθεί επιτυχής για διάφορες καρδιακές παθήσεις. Χρησιμοποιείται όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την καρδιά, όπως οξύς, έντονος πόνος σαν σουβλιά, αρρυθμίες, ακανόνιστοι παλμοί – φτερούγισμα, ανεξάρτητα εάν προέρχονται από στρες. Είναι καλό επίσης και σε περιπτώσεις στηθάγχης.

Συστατικά:

10 κλωνάρια φρέσκο μαϊντανό (χωρίς τη ρίζα)
1 λίτρο σπιτικό κόκκινο ή λευκό κρασί
2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κρασί
300 γραμμάρια φυσικό μέλι.

Παρασκευή:

Πάρτε τα δέκα φρέσκα κλωνάρια μαϊντανού με τα φύλλα και βάλτε τα σε μία κατσαρόλα μαζί με το ένα λίτρο καθαρό φυσικό κρασί και στην συνέχεια προσθέστε τις 2 κουταλιές της σούπας, αγνό ξύδι από κρασί. xorisorianews.gr Βράστε το για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά (να είστε προσεκτικοί, καθώς ενδέχεται να αρχίσει να αφρίζει). Στη συνέχεια, προσθέτετε τα 300 γρ. ανεπεξέργαστο μέλι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για άλλα 4 λεπτά.

Σουρώστε το ζεστό κρασί και να το βάλετε, ενώ είναι ακόμα ζεστό (όχι καυτό), σε φιάλες, που προηγουμένως είχετε πλύνει με ισχυρό αλκοόλ (για απολύμανση). Κλείστε τα καλά. Τα κατακάθια που σχηματίζεται δεν είναι επιβλαβή και άρα είναι ασφαλή για κατανάλωση.
Λίγα πράγματα για τα υλικά μας…
Για τον μαϊντανό: Μαϊντανός: ένας πραγματικός διατροφικός θησαυρός
Μαϊντανός: θεραπευτικές ιδιότητες και καλλιέργεια!
Για το κρασί: Τα φαρμακευτικά κρασιά των αρχαίων Ελλήνων
Η χρήση του κρασιού στήν ιατρική παράδοση των Ελλήνων!
Για το ξίδι: Ξίδι: Τα πάντα για το πολύτιμο και πολύπλοκο καθημερινό άρτυμα
Η αρχαία γνώση επιβεβαιώνεται: Αναζωογονητικά τονωτικά με ξίδι
Για το μέλι: Μέλι, η μαγική τροφή!!
Διαπιστώστε με απλούς τρόπους αν το μέλι σας είναι γνήσιο

Χρήση:
Από το ποτό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, μια κουταλιά μέχρι τα συμπτώματα να σταματήσουν.

Για πιο σοβαρές ασθένειες κρίνεται αναγκαίο να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ότι και να χρησιμοποιήσετε, όσο φυσικό και να είναι να συνεννοηθείτε πρώτα με ειδικό.

«Τροφή»: Η πρόληψη και εδώ είναι η μόνη μαγική λύση, ώστε να εξαλείψετε αποτελεσματικά όλους τους παραπάνω κινδύνους. Εκτός από την κατάλληλη διατροφή και την άσκηση, έχουμε και 3 εξαιρετικά πολύ ισχυρούς συμμάχους στο πλευρό μας:

1) Το συνένζυμο Q10 αντιμετωπίζει αποτελεσματικότατα καρδιοπάθειες, αρρυθμίες, Στεφανιαία νόσο, Πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας, Υπέρταση, Στηθάγχη

2) Τα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα επίσης, Ελαττώνουν τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων, λειτουργούν κατά της αθηρωμάτωσης, συντελούν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του κυκλοφορικού, στην απόφραξη των στεφανιαίων αρτηριών και στην πρόληψη των αρρυθμιών και τέλος

3) Μία φόρμουλα υγιείας (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών) η απόλυτη λύση για τον καθαρισμό των αρτηριών και της αθηρωματικής πλάκας και την πρόληψη ενάντια και στην αρτηριοσκλήρωση, ΧΩΡΙΣ παρενέργειες παρά μόνον οφέλη, η οποία αποτελείται από:
– Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια),
– τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και
– εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά)
σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συναγερμός από τον ΕΟΦ: Ανακαλείται το πιο αγαπημένο κραγιόν και make up όλων των γυναικών!

Καρκίνος στη γλώσσα: Τα ύπουλα σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσετε!

Διαβάστε περισσότερα health news στο Youweekly.gr!

Share