Τέλος ο πόνος της περιόδου! Αυτό είναι το βότανο που τον "εξαφανίζει"!

Δώσε λύση στο βάσανο σου!

Τέλος ο πόνος της περιόδου! Αυτό είναι το βότανο που τον

Βάλτε τέλος στον πόνο της περιόδου. Αυτό είναι το βότανο που τον εξαφανίζει κάνει καλό στην υγεία και βάζει τέλος στο βάσανο σου.

Πολλές γυναίκες υποφέρουν κατά την διάρκεια της περιόδους τους, με αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε χάπια που κάνουν κακό στο συκώτι και πολλές φορές δεν σταματούν τον πόνο. Αυτό ο τρόπος ωστόσο, είναι αποτελεσματικός.

Έτσι θα σταματήσεις τον πόνο περιόδου

Θέλεις να καθυστερήσεις την περίοδο σου για τις καλοκαιρινές διακοπές; Αυτοί είναι οι 4 φυσικοί τρόποι για να το πετύχεις!

Υπάρχει ένα βότανο, το οποίο μάλιστα έχει γίνει και τραγούδι και δεν είναι άλλο από τη λυγαριά! Η λυγαριά λοιπόν βοηθάει πολύ και για την περίοδο τόσο για τους πόνους όσο και για την σταθεροποίηση του κύκλου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το βράσετε και να πιείτε είκοσι σταγόνες μέσα σε νερό. Οι πόνοι της περιόδου σας θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγα λεπτά.

Διακοπές και περίοδος: Κορίτσια αυτές είναι οι λύσεις για να μην σας νοιάζει καθόλου!

Ακριβώς επειδή η «Μητέρα Φύση» σας χτύπησε κατά την απόδραση στην παραλία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο και να διασκεδάσετε στη θάλασσα. Αν δεν υπάρχει κάποιος λόγος υγείας, που να μη σας εμποδίζει να μπείτε στη θάλασσα, το μπάνιο δεν απαγορεύεται στις ημέρες της περιόδου.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα είστε έτοιμες για παραλία!

SOS! Αυτή η νόσος βλάπτει περισσότερο τις γυναίκες από τους άντρες

Αν θέλετε να κολυμπήσετε να φοράτε πάντα ένα ταμπόν. Είναι ασφαλές και μπορείτε να απολαύσετε τη θάλασσα χωρίς να ανησυχείτε. Θυμηθείτε: Μην φοράτε το ταμπόν για περισσότερο από οκτώ ώρες. Επίσης, ελέγξτε το σωστό τρόπο για να το εισάγετε και να έχετε πλύνει τα χέρια σας πριν τη τοποθέτηση. Η υγιεινή είναι πολύ σημαντική. Τα χέρια έχουν μικρόβια και δε θα θέλατε να μεταφερθούν στον κόλπο σας.

Για τις χρήστες ταμπόν που είναι πρωτάρες, πρέπει να γνωρίζουν ότι : Δεν μπορεί να κολλήσει εκεί! Το αίμα δεν θα βγει από το σώμα σας!

Αν θέλετε να πάτε στη παραλία και να φοράτε σερβιέτα, καλό είναι να βάλετε σκούρα ρούχα, όπως ένα σκούρο σορτς. Διότι, όσο εξαιρετικά προσεκτικές και εάν είστε, τα ατυχήματα μπορεί να συμβούν!

Καλό θα είναι να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο μαγιό και να μην αφήνετε το βρεγμένο να στεγνώσει επάνω σας. Μπορείτε, επίσης να πάρετε ρούχα και εσώρουχα, ώστε να αλλάξετε μετά το μπάνιο.

Προσπαθήστε να αποφύγετε να κάνετε βουτιές σε πολύ κρύες θάλασσες. Το κρύο νερό επηρεάζει τη συστολή των αγγείων και μετά μπορεί να έχετε πόνους.

Μην ξαπλώνετε κατευθείαν στην άμμο ακόμα και αν νομίζετε ότι βρίσκεστε σε μια παραλία πολύ καθαρή. Φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας μια πετσέτα, αφού υπάρχει κίνδυνος να μολυνθείτε από την άμμο.

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας κάθε 1 λεπτό ότι, έχετε περίοδο. Ξεχάστε το!Μην χάνετε απλά μια όμορφη μέρα στην παραλία, επειδή είστε αδιάθετες!

Περίοδος το καλοκαίρι: 4+1 μυστικά για να μην υποφέρεις από τις κράμπες!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μια γυναίκα το καλοκαίρι από το να έχει περίοδο και αυτό είναι γεγονός!

Μην πελαγώνεις όμως! Το Youweekly.gr είναι δίπλα σου και σου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να είναι άνετη στην περίοδο σου φέτος το καλοκαίρι!

Φόρα άνετα ρούχα

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε όταν έχετε την περίοδο σας είναι να κολλήσετε στο κάτω μέρος του μαγιό που ερεθίζει τη γραμμή μπικίνι σας. Βερμούδες, αέρινες φούστες και σορτς για κολύμπι είναι όλες οι επιλογές για μια άνετη εμφάνιση.

Προτίμησε μαύρο μαγιό

Για ευνόητους λόγους! Προτίμησε ένα σκουρόχρωμο μαγιό για να μην έχεις ανεπιθύμητους λεκέδες από αίμα και γίνεις τελείως ρεζίλι!

Φόρα αντηλιακό και καπέλο

Όταν είσαι σε περίοδο, αυτομάτως ο οργανισμός σου είναι πιο αδύναμος και πιο επιρρεπής σε ασθένειες και λιποθυμίες λόγω της απώλειας αίματος. Ο ήλιος μπορεί πολύ εύκολα να σου προκαλέσει ζαλάδα, αλλά και εγκαύματα γι'αυτό πρόσεχε να προστατεύεσαι πολύ καλά από αυτόν.

Πάρε μαζί ομπρέλα παραλίας

Για να προστατευτείς από τον ήλιο θα θες σίγουρα σκιά. Πάρε μαζί σου στην παραλία μια ομπρέλα θαλάσσης για να έχεις σκιά και να μπορείς να ξεκουράζεσαι σε περίπτωση που σε πιάσουν πάλι οι κράμπες!

Πιες μπόλικο νερό

Κατά την περίοδο του καλοκαιριού είναι πολύ σημαντικό να μένεις ενυδατωμένη. Και αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τις μέρες της περιόδου σου οπότε μην ξεχνάς να πίνεις πολλά υγρά και ειδικά νερό!