Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το σπέρμα του συντρόφου σας είναι κίτρινο; Τότε διατρέχετε πολλούς κινδύνους!

Δώστε μεγάλη προσοχή! Πρέπει να προσέχετε!

Το σπέρμα του συντρόφου σας είναι κίτρινο; Τότε διατρέχετε πολλούς κινδύνους!
HEALTH NEWS 06.08.2019 15:35

Μήπως το σπέρμα του συντρόφου σας είναι κίτρινο; Τότε κορίτσια διατρέχετε πολλούς κινδύνους, καθώς δεν κάνει καλό στην υγεία σας.

Η κιτρινωπή απόχρωση του σπέρματος συνήθως σηματοδοτεί ένα φυσικό ή καλοήθεις λόγους για την αλλαγή του χρώματος.Πολλοί γιατροί συμφωνούν ότι το κίτρινο χρώμα σπέρματος σπάνια μπορεί να είναι ένα σημάδι μιας σοβαρής ασθένειας ή αυξημένη ανδρική γονιμότητα.

Στην πραγματικότητα, στη χειρότερη περίπτωση, αυτό μπορεί να είναι συνέπεια των αντιβιοτικών.Οι πιο κοινές αιτίες του αποχρωματισμού στο σπέρμα είναι κιτρινωπό, είναι η ηλικία, η διατροφή, η μόλυνση και η παρουσία των ούρων στο σπέρμα.

Αγόρια προσοχή! Αυτή είναι η καθημερινή συνήθεια που κάνετε και αδυνατίζει το σπέρμα σας χωρίς να το ξέρετε!

Το σπέρμα του συντρόφου σας είναι κίτρινο

Πριν φύγετε από το σπέρμα περνά μέσω της ουρήθρας, και οποιοδήποτε υπόλοιπο ούρων πάει μαζί με το σπέρμα.Αυτό είναι ένα φυσικό και ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο εμφανίζεται συχνά σε άνδρες.Θα μπορούσε να συμβεί και πάλι, και δεν απαιτεί καμία παρέμβαση.Ένδειξη ότι το σπέρμα στα ούρα θα λεκέ ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα, αλλά όχι σε σκούρο κίτρινο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κίτρινη απόχρωση παραμένει απαρατήρητη από τον άνδρα και τη σύντροφό του.

Cum ηλικία μπορεί να αποκτήσει ένα κίτρινο χρώμα. Αυτή η αλλαγή είναι σταδιακή και, γενικά, δεν σημαίνει ότι το σπέρμα θα είναι κίτρινο όταν κάθε εκσπερμάτωση.Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σπέρμα θα φαίνονται πιο κίτρινα, ένας ηλικιωμένος άνδρας με μεγάλα διαστήματα μεταξύ εκσπερματώσεις, αλλά μερικές φορές χρώση του σπέρματος μπορεί να παρατηρηθεί σε νεαρούς άνδρες.Συνήθως, αυτό δεν απαιτεί καμία θεραπεία, καθώς η υγεία του σπέρματος και τη ζωτικότητα.

H ανθρώπινη διατροφή επηρεάζει επίσης το χρώμα της το σπέρμα του.

Τροφίμων ειδικά με πολλά θείου προκαλεί κιτρίνισμα του σπέρματος.Τα κυριότερα είδη των τροφίμων που περιέχουν θείο και μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα του σπέρματος, το κρεμμυδάκι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα κρεμμύδια, καθώς και φάρμακα και πολυβιταμίνες. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν θα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή των εν λόγω τροφίμων.

Μια άλλη συνηθισμένη αιτία της χρώσης του σπέρματος σε ένα κιτρινωπό χρώμα, είναι μια λοίμωξη.Και οι περισσότεροι γιατροί πιστεύουν ότι οι λοιμώξεις που μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα του σπέρματος ειδικά σε νέους άνδρες.Σε άλλες ενδείξεις ότι το κίτρινο χρώμα είναι το αποτέλεσμα της μόλυνσης των σπερματοζωαρίων μπορεί να είναι πρασινωπές, αποκρουστική μυρωδιά, και πόνος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.Η πιο κοινή επιδιδυμίτιδας λοίμωξη που προκαλείται από λοίμωξη του προστάτη, είναι εύκολα αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά.Άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ), και αποβάλλεται με αντιβιοτικά.

Γυναίκες προσοχή: Αυτοί είναι οι τρόποι για να καθαρίσετε τους λεκέδες από σπέρμα!

Αυτοί είναι οι τρόποι για να καθαρίσετε τους λεκέδες από σπέρμα! Γυναίκες προσοχή το Youweekly.gr σας βρήκε την λύση!

Κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που το έχουν… γλεντήσει πολλά βράδια και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν λεκέδες από σπέρμα στα σεντόνια, στο χαλί ή και στον καναπέ τους.

Επειδή το σεξ δεν κόβεται και κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνεις ξανά, διάβασε παρακάτω πώς οι λεκέδες από σπέρμα φεύγουν από δύσκολα σημεία του σπιτιού σου.

Τι μπορεί να σας συμβεί αν το σπέρμα του συντρόφου σας μπει στο μάτι σας;

Το βασικό…μυστικό είναι να τους καθαρίσεις όσο είναι ακόμα φρέσκοι, οπότε και είναι πολύ πιο εύκολο να τους απομακρύνεις.

Γενικότερα, οι ειδικοί σε κάθε περίπτωση τονίζουν και επιμένουν ότι καλό θα είναι να προτιμήσεις κρύο νερό παρά ζεστό.


Ειδικότερα:

Από τα σεντόνια

Εάν τα σεντόνια σου δεν είναι μεταξωτά, κανένα πρόβλημα! Εφόσον ο λεκές είναι ακόμα φρέσκος βούτηξέ τα στο κρύο νερό, χωρίς να βάλεις κάτι άλλο σε απορρυπαντικό, και ο λεκές θα απομακρυνθεί. Έτσι, γλιτώνεις και την περίπτωση οι λεκέδες από σπέρμα να πάνε και στο στρώμα. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ακόμα, όμως, κι αν οι λεκέδες από σπέρμα έχουν ξεραθεί, πριν βάλεις τα σεντόνια στο πλυντήριο, βάλε επάνω στον λεκέ ένα αρχικό καθαριστικό που έχει για βάση ένζυμα.

Extra πληροφορία: Το συγκεκριμένο καθαριστικό βολεύει και για τους λεκέδες από αίμα.

Από τα ρούχα

Έχεις ακούσει σίγουρα για την ιστορία του Μπιλ και της Μόνικα και του λερωμένου με σπέρμα φορέματος. Εάν, λοιπόν, δεν έχεις στόχο να γίνεις ερωμένη Πλανητάρχη και αντικείμενο κουτσομπολιού στο καθαριστήριο της γειτονιάς, οι λεκέδες από σπέρμα φεύγουν από τα ρούχα με τον εξής τρόπο: Εάν είναι φρέσκος και το ύφασμα δεν είναι ευαίσθητο, μια πετσέτα και κρύο νερό μπορούν να κάνουν δουλίτσα! Εάν έχει ξεραθεί, τότε καλό θα είναι να κάνεις μια προεργασία με κάποιο απαλό καθαριστικό και στη συνέχεια να βάλεις το ρούχο στο πλυντήριο, στο πρόγραμμα που προβλέπεται.

Σε περίπτωση που το υλικό είναι ευαίσθητο, ακολούθησε τις οδηγίες για το συγκεκριμένο ύφασμα ή επικοινώνησε με την εταιρεία κατασκευής.

Από το χαλί

Εντάξει, σ αυτή την περίπτωση τα σχόλια περιττεύουν. Εφόσον, όμως, συμβεί καθάρισε με μια πετσέτα και κρύο νερό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το τρίψιμο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Εάν δεν βγει έτσι, δοκίμασε κρύο νερό με ένα καθαριστικό-απορρυπαντικό, και πάλι χωρίς να τρίψεις. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις καθαριστικό χαλιού σε αφρό. Αφού το αφήσεις να στεγνώσει, με λίγο χαρτί κουζίνας αφαίρεσε τον λεκέ.

Extra tip x 2: Καλύτερα το σπέρμα να πέσει σε κάποιο από τα υφάσματά σου, παρά στα μάτια ή τα μαλλιά σου. Εκεί και θα υποφέρεις και θα καταλάβεις πόσο δύσκολα φεύγει το σπέρμα από τα συγκεκριμένα σημεία.

Καλή διασκέδαση (και καλή επιτυχία)!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα θετικά και τα αρνητικά που έχει το σπέρμα, για το πρόσωπο μιας γυναίκας. Πόσο καλό κάνει τελικά;

Αγόρια προσοχή! Αυτή είναι η καθημερινή συνήθεια που κάνετε και αδυνατίζει το σπέρμα σας χωρίς να το ξέρετε!

Διαβάστε περισσότερα θέματα υγείας στο Youweekly.gr

Share