Αδιανόητο! Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο όργανο στο ανθρώπινο σώμα! Ποια είναι η λειτουργία του;

Αυτό πρέπει να το μάθεις!

Αδιανόητο! Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο όργανο στο ανθρώπινο σώμα! Ποια είναι η λειτουργία του;

Είναι αδιανόητο πόσα όργανα κρύβει το ανθρώπινο σώμα , τόσα που γνωρίζουμε ήδη κι άλλα τόσα που μας είναι ακόμη άγνωστα! Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο όργανο που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα! Ποια είναι όμως η λειτουργία του;

Μέχρι σήμερα η επιστημονική κοινότητα είχε καταλήξει ότι αντιλαμβανόμαστε τον πόνο ενός τσιμπήματος μέσω νευρικών απολήξεων. Μία νέα έρευνα, όμως, υποδεικνύει ότι δεν πρόκειται απλά για νεύρα…

«Ξέραμε εδώ και πολύ καιρό ότι υπάρχουν διάφορα είδη αισθητηρίων οργάνων στο δέρμα, αλλά αυτά που γνωρίζουμε είχαν να κάνουν μόνο με την αίσθηση της αφής» είπε ο Πάτρικ Έρνφορς, καθηγητής βιολογίας ιστών στο Ινστιτούτο Καρολίνσκα στη Σουηδία.

Το εν λόγω δίκτυο κυττάρων και νεύρων είναι ένα νεοανακαλυφθέν «αισθητήριο όργανο» επειδή αντιδρά σε εξωτερικά ερεθίσματα και μεταδίδει αυτή την πληροφορία στον εγκέφαλο.

Αυτή είναι η πιο ύπουλη μορφή καρκίνου! Τα συμπτώματα που πρέπει να σε στείλουν κατευθείαν στον γιατρό!

Το όργανο αυτό είναι ευαίσθητο στα τσιμπήματα και στα απότομα χτυπήματα- «κεντήματα», και όταν ενεργοποιείται από την πίεση στέλνει σήματα στον εγκέφαλο.Τα κύτταρα που απαρτίζουν το όργανο αυτό, ονόματι κύτταρα Schwann, μοιάζουν κάπως με χταπόδι, με μακριές, πλοκαμοειδείς προεκτάσεις που επεκτείνονται στα γύρω νεύρα, σύμφωνα με τον Έρνφορς.Τα κύτταρα αυτά περιτριγυρίζουν και μονώνουν τα νεύρα.

Πηγή: pronews.gr

Εσύ το ήξερες; Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο στο ανθρώπινο σώμα!

Σίγουρα δεν το γνώριζες αυτό! Βρήκαμε και σου αποκαλύπτουμε το σημείο στο ανθρώπινο σώμα που είναι πολύ βρώμικο, ίσως το πιο βρώμικο απ' όλα τα σημεία του σώματός σου!

Όσα μπάνια και να κάνεις μέσα στην μέρα, ποτέ δεν θα καταφέρεις να εξαφανίσεις εντελώς τα πράγματα που βρίσκονται στο σώμα σου, είτε αυτοί είναι μικροοργανισμοί είτε είναι νεκρά κύτταρα κτλ.

Afalos

Τα παραπάνω έχουν μια μοναδική δυνατότητα. Μπορούν να συγκεντρώνονται σε σημεία που δεν καθαρίζεις ποτέ ή δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμα με αποτέλεσμα να παραμένουν στο σώμα σου για αρκετό καιρό.

Ένα τέτοιο σημείο είναι ο αφαλός. Ένα τόσο μικρό σημείο μπορεί εύκολα να καμουφλάρει ένα σωρό μικρόβια.

Δυστυχώς, επειδή ακριβώς είναι το πιο βρώμικο σημείο του ανθρώπινου σώματος από όλα, οι ερεθισμοί και οι λοιμώξεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο.

TAGS