Μέλλουσες μαμάδες προσοχή! Με αυτό το φάρμακο υπάρχει κίνδυνος αποβολής!

Μην το πάρετε για κανένα λόγο!

Μέλλουσες μαμάδες προσοχή!  Με αυτό το φάρμακο υπάρχει κίνδυνος αποβολής!

Μεγάλη προσοχή προς όλες τις μαμάδες, αφού με αυτό το φάρμακο υπάρχει κίνδυνος αποβολής!

Αντιμυκητιασικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία κολπικών μυκητιάσεων συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά αποβολής στην εγκυμοσύνη!

Μια δραστική ουσία που υπάρχει σε αρκετά φάρμακα για τη θεραπεία κολπικών μυκητιασικών λοιμώξεων, η φλουκοναζόλη, συνδέεται με υψηλότερα ποσοστά αποβολών όταν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Canadian Medical Association Journal.

Οι ερευνητές εξέτασαν δεδομένα από 441.949 εγκυμοσύνες που είχαν καταγραφεί σε αντίστοιχη λίστα στο Quebec του Καναδά μεταξύ 1998 και 2015, συνδέοντάς τα με τις συνταγογραφήσεις που περιλαμβάνονταν στη βάση δεδομένων για την Ασφάλεια των Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων του Quebec. Διαπίστωσαν, λοιπόν, ότι η από του στόματος λήψη φλουκοναζόλης συνδεόταν με ανεπιθύμητα αποτελέσματα στην εγκυμοσύνη.

Σιχαμένη κομπίνα! Έβαζαν σπέρμα γουρουνιού σε σαμπουάν!

«Η μελέτη μας δείχνει ότι η από του στόματος λήψη οποιασδήποτε δόσης φλουκοναζόλης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενδεχομένως να σχετίζεται με υψηλότερες πιθανότητες αποβολής. Επίσης, οι μεγαλύτερες – πάνω από 150 mg – δόσεις φλουκοναζόλης στην αρχή της εγκυμοσύνης σχετίζονται με περισσότερες πιθανότητες για καρδιαγγειακές βλάβες στο νεογέννητο», λέει η Δρ. Anick Bérard από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε ότι, ενώ οι τοπικές θεραπείες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή επιλογής για μέλλουσες μαμάδες με κολπικές μυκητιασικές λοιμώξεις, η από του στόματος χρήση της φλουκοναζόλης συνταγογραφείται συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Παρά το γεγονός ότι και αυτή η μελέτη βρίσκεται σε αντιστοιχία με προηγούμενες μελέτες, απαιτούνται ακόμα περισσότερες έρευνες πάνω στο θέμα αυτό, καθώς τα μεγέθη των μελετών παραμένουν μικρά.

Σε σχετικό με τη μελέτη σχόλιο, οι Δρ. Vanessa Paquette και Chelsea Elwood από το British Columbia Women’s Hospital and Health Centre στο Βανκούβερ γράφουν: «Η μελέτη δίνει επιπλέον έμφαση στις πρακτικές ασφαλούς συνταγογράφησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι οποίες περιλαμβάνουν την επιβεβαίωση της σωστής διάγνωσης και στη συνέχεια την επιλογή της ασφαλέστερης φαρμακευτικής αγωγής, σύμφωνα με την πλειοψηφία του όγκου δεδομένων της εγκυμοσύνης για τις χαμηλότερες δυνατές δόσεις».

Αδιανόητο! 6 ψημένες σκελίδες σκόρδο μπορούν να κάνουν «θαύματα» στο σώμα σου μέσα σε 1 ημέρα!

Αδιανόητο! 6 ψημένες σκελίδες σκόρδο μπορούν να κάνουν «θαύματα» στο σώμα σου μέσα σε 1 ημέρα!

Όταν τρώτε σκόρδο, η δύναμή του είναι τόσο ισχυρή, που ακόμα και μετά από 24 ώρες το σώμα σας αντιδρά θετικά τόσο στις δίαιτες για απώλεια βάρους, όσο και στις θεραπείες ορισμένων ασθενειών

Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν τρώτε ψημένο σκόρδο;

1 ώρα: Κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας το σκόρδο χωνεύεται στο στομάχι και γίνεται τροφή για όλο το σώμα.

2-4 ώρες: Βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και των υφισταμένων καρκινικών κυττάρων στο σώμα.

4-6 ώρες: Ο μεταβολισμός του οργανισμού αρχίζει να ‘βλέπει’ τα οφέλη του σκόρδου και ενεργοποιεί τη διαδικασία απομάκρυνσης της περίσσειας υγρών και της καύσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους.

6-7 ώρες: Οι αντιβακτηριακές ιδιότητες του σκόρδου, αφού έχουν εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, αρχίζουν να εκτελούν τις απαραίτητες λειτουργίες ενάντια στα βακτήρια του σώματος.

6-10 ώρες: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα θρεπτικά συστατικά έχουν ήδη παίξει σημαντικό ρόλο σε κυτταρικό επίπεδο, παρέχοντας προστασία ενάντια στην οξείδωση.

10-24 ώρες: Μετά την πέψη (κατά την πρώτη ώρα), το σκόρδο ξεκινά τη διαδικασία καθολικού καθαρισμού του σώματος.

Αυτό είναι το απόλυτο αντικαρκινικό φρούτο! Συνιστάται για τους καπνιστές!

Πηγή: truelife