Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έρευνα - αποκάλυψη! Καταπιείτε το σπέρμα του συντρόφου σας και σωθείτε από...

Σίγουρα δεν το γνώριζες!

Έρευνα - αποκάλυψη! Καταπιείτε το σπέρμα του συντρόφου σας και σωθείτε από...
HEALTH NEWS 02.09.2019 13:51

Καταπιείτε το σπέρμα του συντρόφου σας και σωθείτε από... Μια έρευνα - αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα νερά και τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Είναι αποδεδειγμένο!

Ερευνητές στο κρατικό πανεπιστήμιο της Ν. Υόρκης, αποφάσισαν να μελετήσουν την επίδραση του στοματικού σεξ στον ψυχικό κόσμο των γυναικών, πως επηρεάζει δηλαδή θετικά την ψυχική ισορροπία αλλά και την ψυχική υγεία γενικότερα.

Στην έρευνα πήραν μέρος πάνω από 293 γυναίκες, που απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο γύρω από την σεξουαλική τους ζωή και με το στοματικό σεξ.

Οι ερευνητές κατέληξαν ότι εκείνες οι γυναίκες που έκαναν στοματικό σεξ στους συντρόφους τους, ένιωθαν πιο ικανοποιημένες και γεμάτες από τη ζωή τους. Μετά από τα συμπεράσματα αυτά, αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει με το ανδρικό σπέρμα που δίνει ψυχική ικανοποίηση στις γυναίκες. Ανέλυσαν λοιπόν τη χημική του σύσταση όπου και βρήκαν ότι περιέχει ουσίες που δρουν άμεσα στον εγκέφαλο και βελτιώνουν τη ψυχική διάθεση. Επιπλέον, ενισχύουν το συναίσθημα αγάπης.

Κορίτσια προσοχή! Αυτά είναι τα 8 συμπτώματα που μαρτυρούν ότι έχετε καρκίνο των ωοθηκών!

Αντίθετα, όσες από τις γυναίκες δεν έκαναν στοματικό σεξ, παρουσίαζαν συμπτώματα που έφταναν στα όρια της κατάθλιψης. Μάλιστα, τα συμπτώματα ήταν όμοια με εκείνα των γυναικών που δεν είχαν καθόλου σεξουαλική ζωή και απείχαν εντελώς από την σεξουαλική επαφή. Ελληνίδα και σ3ξ: Πόσες θέλουν ξύλο, πρόστυχα λόγια, στοματικό και πρωκτικό;

Τι περιέχει το σπέρμα;

Κορτιζόλη: είναι η ορμόνη της αγάπης, η ορμόνη που ενισχύει την αγάπη και την συντροφικότητα
Οιστρόνη και ωκυτοκίνη: ορμόνες που καταπολεμούν στον εγκέφαλο την κατάθλιψη και μας ανεβάζουν και βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, μάλιστα η ωκυτοκίνη χαρακτηρίζεται και ως η ορμόνη της αγάπης (βλέπε: Η ορμόνη της αγάπης: ωκυτοκίνη)
Θυροτροπίνη: ορμόνη που βοηθάει τον οργανισμό να καταπολεμήσει την κατάθλιψη, όπως και η σεροτονίνη
Μελατονίνη: βοηθάει στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου
Εκτός λοιπόν από την σεξουαλική ικανοποίηση και το συναισθηματικό "δέσιμο" της στενής επαφής που μπορεί να δώσει το στοματικό σεξ και στα δύο φύλα, τα οφέλη του τελικά είναι περισσότερα στις γυναίκες καθώς ενισχύει και λειτουργεί μέσα από τις ορμόνες που περιέχει ενισχυτικά στην γυναικεία καλή ψυχική υγεία μέσα από συναισθήματα αγάπης, συντροφικότητας, ευτυχίας και πνευματικής υγείας!

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of Sexual Behavior.

Πηγή: askitis.gr

Τι σημαίνει όταν το σπέρμα του άντρα έχει κίτρινο χρώμα και τι κινδύνους κρύβει αυτό για την γυναίκα;

Η κιτρινωπή απόχρωση του σπέρματος συνήθως σηματοδοτεί ένα φυσικό ή καλοήθεις λόγους για την αλλαγή του χρώματος.Πολλοί γιατροί συμφωνούν ότι το κίτρινο χρώμα σπέρματος σπάνια μπορεί να είναι ένα σημάδι μιας σοβαρής ασθένειας ή αυξημένη ανδρική γονιμότητα.

Στην πραγματικότητα, στη χειρότερη περίπτωση, αυτό μπορεί να είναι συνέπεια των αντιβιοτικών.Οι πιο κοινές αιτίες του αποχρωματισμού στο σπέρμα είναι κιτρινωπό, είναι η ηλικία, η διατροφή, η μόλυνση και η παρουσία των ούρων στο σπέρμα.

Πριν φύγετε από το σπέρμα περνά μέσω της ουρήθρας, και οποιοδήποτε υπόλοιπο ούρων πάει μαζί με το σπέρμα.Αυτό είναι ένα φυσικό και ευρέως διαδεδομένο φαινόμενο εμφανίζεται συχνά σε άνδρες.Θα μπορούσε να συμβεί και πάλι, και δεν απαιτεί καμία παρέμβαση.Ένδειξη ότι το σπέρμα στα ούρα θα λεκέ ελαφρώς κιτρινωπό χρώμα, αλλά όχι σε σκούρο κίτρινο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κίτρινη απόχρωση παραμένει απαρατήρητη από τον άνδρα και τη σύντροφό του.

Cum ηλικία μπορεί να αποκτήσει ένα κίτρινο χρώμα. Αυτή η αλλαγή είναι σταδιακή και, γενικά, δεν σημαίνει ότι το σπέρμα θα είναι κίτρινο όταν κάθε εκσπερμάτωση.Στις περισσότερες περιπτώσεις, το σπέρμα θα φαίνονται πιο κίτρινα, ένας ηλικιωμένος άνδρας με μεγάλα διαστήματα μεταξύ εκσπερματώσεις, αλλά μερικές φορές χρώση του σπέρματος μπορεί να παρατηρηθεί σε νεαρούς άνδρες.Συνήθως, αυτό δεν απαιτεί καμία θεραπεία, καθώς η υγεία του σπέρματος και τη ζωτικότητα.

ανθρώπινη διατροφή επηρεάζει επίσης το χρώμα της το σπέρμα του.

Τροφίμων ειδικά με πολλά θείου προκαλεί κιτρίνισμα του σπέρματος.Τα κυριότερα είδη των τροφίμων που περιέχουν θείο και μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα του σπέρματος, το κρεμμυδάκι, τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα κρεμμύδια, καθώς και φάρμακα και πολυβιταμίνες.Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν θα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή των εν λόγω τροφίμων.

Μια άλλη συνηθισμένη αιτία της χρώσης του σπέρματος σε ένα κιτρινωπό χρώμα, είναι μια λοίμωξη.Και οι περισσότεροι γιατροί πιστεύουν ότι οι λοιμώξεις που μπορούν να επηρεάσουν το χρώμα του σπέρματος ειδικά σε νέους άνδρες.Σε άλλες ενδείξεις ότι το κίτρινο χρώμα είναι το αποτέλεσμα της μόλυνσης των σπερματοζωαρίων μπορεί να είναι πρασινωπές, αποκρουστική μυρωδιά, και πόνος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.Η πιο κοινή επιδιδυμίτιδας λοίμωξη που προκαλείται από λοίμωξη του προστάτη, είναι εύκολα αντιμετωπίζεται με αντιβιοτικά.Άλλα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ), και αποβάλλεται με αντιβιοτικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μεγάλη προσοχή! Mην ξεχάσεις ποτέ ξανά να κάνεις αυτή την κίνηση πριν τραβήξεις το καζανάκι!

Μεγάλη προσοχή! Το πασίγνωστο φάρμακο που δεν πρέπει να παίρνετε αν είστε υγιείς!

Διαβάστε περισσότερα θέματα υγείας στο Youweekly.gr

Share