Νέα κρέμα για τα πόδια με σύσταση "έκπληξη"

Νέα κρέμα για τα πόδια με σύσταση

Οι κρέμες για τα πόδια είναι ένα από τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από τα νεσεσέρ των ενημερωμένων, σύγχρονων γυναικών. Χαρίζουν απαλότητα και αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση, μιας και μαλακώνουν και εξαφανίζουν τις τυχόν σκληρύνσεις που υπάρχουν.

Το κεφάλαιο ενυδάτωση είναι θεμελιώδες στην «Βίβλο» της ομορφιάς, της καθημερινής υγείας και της φροντίδας των ποδιών, που όλη μέρα, κάθε μέρα, κουβαλούν το βάρος του σώματος. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας και η ελλιπής φροντίδα, όπως και κάποια προβλήματα υγείας, αφήνουν τα «σημάδια» τους, απαιτώντας ανάπλαση εδώ και τώρα.

Ειδικά τα πέλματα, που συχνά ξηραίνονται, «αγκυλώνουν» και «σκάνε», χρειάζονται καθημερινή περιποίηση, για να ανακτήσουν τη χαμένη τους ελαστικότητα.

Οι κρέμες, που περιέχουν ουρία είναι ένα κι ένα για αυτή τη δουλειά. Μάλιστα, όσο περισσότερη η ποσότητα της ουρίας, τόσο ταχύτερη και με μεγαλύτερη διάρκεια είναι η ανάπλαση της περιοχής.

Τα τελευταία χρόνια, κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών επένδυσαν μεγάλα ποσά και χρόνο στην έρευνα και στην παρασκευή τέτοιων προϊόντων. Μάλιστα μία Ευρωπαϊκή εταιρία κατάφερε να αναπτύξει ένα εξελιγμένο προϊόν, που θα καλύπτει ακόμη και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

Η καινοτόμα αυτή κρέμα Dermafeet, είναι η μοναδική πιστοποιημένη με 40% ουρία, και διατίθεται πλέον και στα Ελληνικά Φαρμακεία αλλά και εξειδικευμένα καταστήματα Ιατρικών ειδών, προσφέροντας λύση ακόμη και σε απαιτητικές περιπτώσεις ψωρίασης. Η κρέμα αυτή αποτελεί ότι πιο προηγμένο υπάρχει αυτή την στιγμή στο θέμα της ενυδάτωσης των ποδιών.

κρέμα ποδιών herbifeet

Ουρία – Τρόπος δράσης

Η ουρία θεωρείται ένα από τα πιο πολύτιμα συστατικά για καλλυντική χρήση και όχι άδικα. Ανάμεσα στα άλλα κάνει βαθιά ενυδάτωση, χαρίζει απαλή και νεανική επιδερμίδα, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, άρα και πιο νεανικό. Χρησιμοποιείται ευρέως σε μικρότερη περιεκτικότητα σε ενυδατικές κρέμες για τα πόδια, με διαφορετικά αποτελέσματα, όμως, κάθε φορά, ανάλογα με την ποιότητα, την περιεκτικότητα, αλλά και την αφομοίωση, που επιτυγχάνει κάθε κρέμα. Επιπρόσθετα η ουρία μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση ορισμένων δερματικών ασθενειών ή παθολογιών, όπως η ψωρίαση, η δερματίτιδα και η πάχυνση του δέρματος.

Επαγγελματική φροντίδα από το σπίτι

Η εταιρεία Herbifeet, είναι από τις πλέον εξειδικευμένες παγκοσμίως στην ανάπτυξη καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων για υγεία των ποδιών. Τα προϊόντα της εταιρίας καλύπτουν κάθε ανάγκη που μπορεί να έχουν τα πόδια μίας γυναίκας ενώ η τεχνολογία τους αναπτύσσεται υπό την επίβλεψη ειδικών στην ορθοπαιδική και στην ποδιατρική.

Πέρα από τη μοναδική κρέμα με 40% ουρία, η σειρά Dermafeet διαθέτει κρέμες με συγκέντρωση ουρίας 10% - ιδιαίτερα κατάλληλες για την ενυδάτωση ξηρών, αφυδατωμένων ποδιών και ποδιών με ραγάδες - αλλά και κρέμες με ουρία 20%, που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία παθολογιών, όπως οι ρωγμές και η σκληρότητα.

Πώς δρα στους κάλους

Η υπερκεράτωση είναι αυτό που συνήθως ονομάζουμε σκληρότητα. Προέρχεται από συχνή πίεση ή τριβή σε μια περιοχή του ποδιού, μετατοπίζοντας, έτσι, στρώματα του δέρματος. Υπάρχουν δύο τύποι υπερκεράτωσης. Οι κάλοι (ή τύλοι) και τα θηλώματα.

  • Οι κάλοι: Συνήθως έχουν στρογγυλό σχήμα και μεγαλώνουν προς τα μέσα.
  • Τα θηλώματα: Είναι τα λεγόμενα πελματιαία κονδυλώματα, που προκαλούνται από τον ιό των θηλωμάτων.

Η υψηλή συγκέντρωση ουρίας, που διαθέτει η κρέμα Dermafeet 40% ουρία , έχει έντονη κερατολυτική, ενυδατική και απολεπιστική δράση, που δεν έχει υπάρξει ποτέ σε κανένα άλλο προϊόν. Χαλαρώνει άμεσα τον κυτταρικό δεσμό των σκληρύνσεων αποκαθιστώντας την φυσιολογική τους κατάσταση.

Ρωτήστε στα ενημερωμένα φαρμακεία και εξειδικευμένα καταστήματα για να μάθετε τις λύσεις, που προσφέρει η Herbifeet για τα δικά σας πόδια, αλλά και για την σειρά Dermafeet με ουρία, που τα αποτελέσματά της θα σας εντυπωσιάσουν.

Αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα: https://www.alfacare.gr/el/