Εσύ το γνώριζες; Έτσι διατηρείται η βασιλική οικογένεια σε φόρμα!

Τι είδος γυμναστικής αρέσει στον καθένα;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Εσύ το γνώριζες; Έτσι διατηρείται η βασιλική οικογένεια σε φόρμα!

Εσύ το γνώριζες; Κι όμως η βασιλική οικογένεια γυμνάζεται και έχει συγκεκριμένο τρόπο ο καθένας τους για να διατηρείται σε φόρμα. Τι προτιμάει ο καθένας και ποια είναι τα αγαπημένα τους είδη για να κάνουν;

Παρατηρήσατε ποτέ ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση; Η αδύνατη σιλουέατα της Κέιτ Μίντλετον και το γυμνασμένο σώμα του πρίγκιπα Χάρι δεν μπορεί να είναι σύμπτωση. Ψάξαμε και βρήκαμε τι κάνουνε στην καθημερινότητα τους και βρήκαμε πως γυμνάζονται.

Μέγκαν Μαρκλ

Γιόγκα

Η ηθοποιός και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, είναι γνωστή για την φυσική της κατάσταση και το πόσο αγαπάει την ζωή. Η ίδια απολαμβάνει την yoga.

"Η μαμά μου ήταν εκπαιδευτής γιόγκα και αυτή η πρακτική είναι στο αίμα μου", λέει. "Μου αρέσει μια έντονη πρακτική- και ακόμα καλύτερα αν ακούω hip-hop και γίνεται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με το φως των κεριών" είχε πει η Μέγκαν Μαρκλ.

Πρίγκιπας Χάρι

Μυστικό προπόνησης: Στρατιωτική εκπαίδευση

Μπορεί να έχει χαλαρώσει λίγο η κατάσταση του, αλλά κάποτε ήταν ακόμα πιο γυμνασμένος. Μεταξύ των δοκιμών αντοχής στο πλήρες στρατιωτικό κιτ, την κατάρτιση του και τα βάρη στο γυμναστήριο, ο Χάρι διατηρεί την ικανότητά του σε επίπεδο στρατού ακολουθώντας αυτό το αυστηρό στρατιωτικό στυλ εκπαίδευσης. Μιας και μιλάμε για τον πρίγκιπα Χάρι δείτε εδώ και την πρώτη συνάντηση που είχε με την βασίλισσα Ελισάβετ μετά την παραίτηση του.

πρίγκιπας Χάρι

Κέιτ Μίντλετον

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχει μια λεπτή σιλουέτα που θαυμάζουν πολύ, και ακόμη και τώρα, με τρία παιδιά και ένα πολυάσχολο βασιλικό γεμάτο πρόγραμμα, η Κέιτ είναι εξίσου σε φόρμα. Pilates, σκι και ακόμα και το CrossFit, είναι τα μυστικά για το σώμα της αλλά και η σανίδα όπως αναφέρουν πολλοί.

Κρατά τη σανίδα για τουλάχιστον 45 δευτερόλεπτα τη φορά, για να σφίξει και να τονώσει τους μύες της.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Μυστικό προπόνησης: Γρήγορη γυμναστική

Το πρόγραμμα του Πρίγκιπα Γουίλιαμ απαιτεί πολλά ταξίδια, οπότε είναι σημαντικό η ρουτίνα της προπόνησης του να είναι εύκολη και να μπορεί να γίνει στον δρόμο. Ο Γούλιαμ το πετυχαίνει αυτό με την άσκηση τύπου της Royal Canadian Air Force 5BX πριν το πρωινό, το οποίο διαρκεί μόνο 11 λεπτά και αποτελείται από πέντε κινήσεις που λειτουργούν ολόκληρο το σώμα.

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσαρμόζεται γρήγορα και χωρίς εξοπλισμό και είναι ιδανικό για τον πιλότο πρώην RAF.

Κέιτ Μίντλετον

Πίπα Μίντλετον

Μυστικό προπόνησης: Πρόγραμμα ενδυνάμωσης 10 εβδομάδων

Από τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ η φιγούρα της έχει κάνει πραγματικά εντύπωση. Η ίδια είναι γνωστό πως αγαπάει την άθληση και είχε ολοκληρώσει και τον Μαραθώνιο στο Σινικό Τοίχος.

Η ίδια έχει κυκλοφορήσει στην Βρετανία το δικό της πρόγραμμα γυμναστικής.

Πριγκίπισσα Μπεατρίς

Μυστικό προπόνησης: Τρίαθλο και τρέξιμο

Η πριγκίπισσα Μπέατρις έγινε η πρώτη royal που ολοκλήρωσε ποτέ έναν μαραθώνιο και αργότερα ένα τρίαθλο και το έκανε αυτό με την βοήθεια της προσωπικής της προπονήτριας Nadya Fairweather. Διαρκώς παίρνει μέρος σε αθλητικά γεγονότα, αποδεικνύοντας τη σωματική και πνευματική της ικανότητα.