Κάνε δουλειές στο σπίτι και κάψε θερμίδες - Ο κατάλληλος συνδυασμός για να το πετύχεις

Εύκολα και απλά

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Κάνε δουλειές στο σπίτι και κάψε θερμίδες  - Ο κατάλληλος συνδυασμός για να το πετύχεις

Κάνε δουλειές στο σπίτι και κάψε θερμίδες. Ποιο το μυστικό και ποιος ο κατάλληλος συνδυασμός για να το πετύχεις πολύ εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Θα έχεις κερδίσει δυο σε ένα και το σπίτι έτοιμο και εσύ θα έχεις γυμναστεί.

Από το πλύσιμο του αυτοκινήτου μέχρι τον καθαρισμό της κουζίνας, ποιες είναι οι καλύτερες δραστηριότητες στο σπίτι όταν πρόκειται για γυμναστική και απώλεια θερμίδων και βάρους;

Με τους περισσότερους από εμάς κολλημένους στο σπίτι για να προστατευτούμε από την πανδημία, οι προπονήσεις στο σπίτι έχουν αντικαταστήσει το γυμναστήριο. Το LiveRugbyTickets μας παρουσιάζει ποια είναι η πλήρης κατάταξη ασκήσεων για καύση θερμίδων από δραστηριότητες στο σπίτι.

Ποιος ο κατάλληλος συνδυασμός για να κάνεις δουλειές στο σπίτι και να πετύχεις να κάψεις θερμίδες

Βιντεοπαιχνίδια που μπορείς να χορέψεις

Τα βιντεοπαιχνίδια όπως το Wii Fit είναι κορυφαία για την καύση θερμίδων, καίγοντας 209-240 θερμίδες κάθε 30 λεπτά. Δείτε και ποια snack έχουν λίγες θερμίδες και μπορείτε να τα καταναλώσετε

Κοπή δέντρων και κοπή ξύλου αν μένεις στην εξοχή

Μπορεί ο χειμώνας να έφυγε και ο επόμενος να δείχνει λίγο μακριά, αν μένεις όμως στην εξοχή είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψετε ξύλα για φωτιά. Καίγοντας περίπου 140 θερμίδες κάθε 30 λεπτά, είναι ένας έξυπνος τρόπος για να κάψετε αυτό το φαγητό που φάγατε το μεσημέρι.

Καθαριότητα στο σπίτι

Είτε ένας καλός βαθύς καθαρισμός της κουζίνας ή το να βάλετε τάξη στην ντουλάπα σας, οι δουλειές του σπιτιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάψετε θερμίδες ενώ κάνετε και τη λίστα των εργασιών σας. Ο καθαρισμός του σπιτιού καίει περίπου 96-110 θερμίδες κάθε μισή ώρα.

Φτιάξτε τον κήπο σας

Με περίπου 90 θερμίδες που καίγονται κάθε 30 λεπτά, το σκάψιμο στον κήπο, η απομάκρυνση των ενοχλητικών εντόμων και γενικά το να ασχοληθείτε με τον κήπο σας δεν είναι μόνο καλό για το σπίτι σας, αλλά και για την υγεία σας.

Πλύνετε το αυτοκίνητο.

Ενώ είναι χαμηλότερα στη λίστα, καίει περίπου 63 θερμίδες την μισή ώρα, το πλύσιμο του αυτοκινήτου εξακολουθεί να είναι μια καλή δραστηριότητα για να κάνετε κάποια ενέργεια.

Και ενώ ίσως να μην οδηγείτε το τελευταίο διάστημα, αν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο στο δρόμο, οι πιθανότητες για να έχει σκόνη είναι πολλές και να το διατηρείται καθαρό είναι ένας καλός τρόπος για να είστε απασχολημένος!