Αυτό το υγιεινό smoothie πίνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνου Βασάλος και διατηρούνται σε φόρμα

Μπορείτε να το φτιάξετε εύκολα και εσείς στο σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το υγιεινό smoothie πίνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνου Βασάλος και διατηρούνται σε φόρμα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσω καθημερινών αναρτήσεων στα social media μας δείχνουν πως περνάει η ημέρα τους σε καραντίνα εν μέσω κορωνοϊού. Πριν λίγες ώρες η δημοσιογράφος μας αποκάλυψε το υγιεινό smoothie που πίνουν και τους δίνει δύναμη για να διατηρηθούν σε φόρμα.

Είναι αδιαμφισβήτητα το πιο όμορφο ζευγάρι, το οποίο έχει κορμιά που θα ζήλευαν πολλοί. Κάνουν γυμναστική σε καθημερινή βάση, ειδικά τώρα που έχουν άφθονο ελεύθερο χρόνο, ενώ προσέχουν πολύ την διατροφή τους. Βέβαια που και που κάνουν και καμία... παρασπονδία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας δείχνει καθημερινά διάφορες στιγμές τους στο σπίτι, αλλά και τα φαγητά που του φτιάχνει. Η δημοσιογράφος μπαίνει κάθε ημέρα στην κουζίνα και σαν τέλεια μαγείρισσα που φαίνεται πως είναι κάνει απίστευτες δημιουργίες.

Σήμερα ωστόσο, μας έδειξε το smoothie που έφτιαξε να πιεί με τον Κωνσταντίνο Βασάλος, το οποίο τους δείχνει ενέργεια, ενώ είναι και γεμάτο θρεπτικά συστατικά. Χρειάστηκε μόνο φρούτα, μέλι αλλά και πρωτεϊνη. Με αυτό τον τρόπο διατηρούν τις άψογες αναλογίες τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνου Βασάλος διατροφή

Από την άλλη αυτό ήταν το πιάτο που "έκοψε" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά το Survivor

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Survivor είχε πάρει κάποια κιλά και η δίαιτα Keto ήταν αυτή που κατάφερε να την κάνει να ξεφουσκώσει σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα γιατί "έκοψε" ένα πιάτο που εμείς τρώμε καθημερινά και στον Άγιο Δομίνικο εκείνη το έτρωγε συνέχεια.

«Πριν αρχίσω το χορό, που τώρα είναι στη ζωή μου επί 8 ώρες καθημερινά, γυμναζόμουν περίπου 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Περισσότερο έκανα αερόβια, τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο και TRX», είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα, όμως το μυστικό για το υγιές της σώμα είναι στην δίαιτα.

Ωστόσο, συνεχίστε στο glittermag.gr για να μάθετε τι είναι η δίαιτα Keto που κάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τώρα