Φροντίδα στην εγκυμοσύνη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φροντίδα στην εγκυμοσύνη!

Οι αντιαισθητικές ραγάδες και η επιδερμική χαλάρωση στο στήθος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή και μετά τον τοκετό τώρα μπορεί να γίνουν παρελθόν με τα εξειδικευμένα προϊόντα της Benostan: Prenatale, με δράση κατά των ραγάδων και Tonic Bust, που τονώνει και συσφίγγει το στήθος.

Ραγάδες στοπ...

... Με την Prenatale της Benostan που περιέχει πολύτιμα εκχυλίσματα από αβοκάντο, χαμομήλι και ελιάς, χωρίς καθόλου paraben. Πρόκειται για μια φυσική θεραπευτική κρέμα, αναγνωρισμένη από φαρμακοποιούς και καταναλώτριες για την ασφαλή της καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά τον τοκετό. Τα αγνά φυτικά στοιχεία (βιταμίνες και αντιοξειδωτικά) από λάδι ελιάς, σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα αβοκάντο, χαμομηλιού & πίτουρου, θεραπεύουν τις ραγάδες και προλαμβάνουν την ανάπτυξη νέων, ιδιαίτερα σημαντικό στους πρώτους 6 μήνες με τη ραγδαία ανάπτυξη του εμβρύου. Συγκεκριμένα η πολύτιμη σύνθεσή της:

  • Προλαμβάνει το σχηματισμό ραγάδων.
  • Συντελεί στη μείωση των νεοεμφανιζόμενων ραγάδων.
  • Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και ευνοεί τη σύνθεση κολλαγόνου.
  • Είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.
  • Δεν περιέχει καθόλου paraben.

Μυστικό για σύσφιξη στήθους

Οι αυξομειώσεις του μαστικού αδένα, κατά την εγκυμοσύνη, την έμμηνο ρύση και τις αλλαγές σωματικού βάρους, μπορεί να οδηγήσουν σε χαλάρωση των ευαίσθητων ιστών του μαστού με αποτέλεσμα το στήθος να χάνει τη σφριγηλότητά του και να δείχνει “πεσμένο”. Η λύση σε αυτό βρίσκεται στη μοναδική σύνθεση του γαλακτώματος Tonic Bust -με εκχυλίσματα από δυόσμο, βάλσαμο και ελιά- το οποίο έχει εξαιρετικά αποτελέσματα ενάντια στη χαλάρωση του στήθους γιατί:

  • Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα με αντιγηραντικές ιδιότητες.
  • Ενισχύει και συσφίγγει τους ιστούς της περιοχής του 'φυσικού τριγώνου', από τη βάση των μαστών μέχρι και το λαιμό.
  • Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά τον 3ο μήνα κύησης.
  • Δεν περιέχει paraben.

Βρείτε όλα τα προϊόντα Benostan αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Follow us on:

Facebook: Benostan Health Products

Instagram: benostanhealthproducts

Παραγωγός BENOSTAN HEALTH PRODUCTS S.A.

Αποκλειστική Διάθεση για την Ελλάδα EUROTC ΑΕ, Μάκρης 5, 172 37, Υμηττός, Αττική, +30 210 76 22 706, www.benostangreece.gr, www.eurotc.gr, contact@eurotc.gr