Χρήστος Βολικάκης: Στέλνει το δικό του μήνυμα ενάντια στον κορωνοϊό και μπορείς να το δεις με ένα κλικ!

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από σποτ ευαισθητοποίησης απέναντι στην επικίνδυνη νόσο.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Βολικάκης: Στέλνει το δικό του μήνυμα ενάντια στον κορωνοϊό και μπορείς να το δεις με ένα κλικ!

Μέτρα αυστηρά στην Αττική, τοπικά lockdown, μάσκες παντού... Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούμε όλοι το δεύτερο κύμα της πανδημίας έτσι όπως αυτό εξελίσσεται σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, με επώνυμους και απλούς πολίτες να δείχνουν ιδιαίτερη ευαισθησία και υπεύθυνη στάση απέναντι στον ύπουλο, αόρατο εχθρό του Covid-19.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από σποτ ευαισθητοποίησης απέναντι στην επικίνδυνη νόσο. Το project σχεδίασε και υλοποίησε ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea με στόχο να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια ελέγχου διασποράς του ιού SARS-CoV-2, καλλιεργώντας το μήνυμα της υπευθυνότητας για τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.

διαγνωστικό κέντρο

affidea

Συγκεκριμένα, με βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea στέλνει το δικό του κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας. Στο βίντεο, ο Έλληνας σταρ της ποδηλασίας πίστας, scratch και omnium/χρυσός πρωταθλητής λέει χαρακτηριστικά:

«Η προστασία της υγείας είναι το κύριο μέλημά μας. Ας δείξουμε όλοι αίσθημα προσωπικής ευθύνης, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

«Δεν ξεχνάμε πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού είναι να φοράμε όλοι μάσκα και να τηρούμε τις μεταξύ μας αποστάσεις. Ενημερωνόμαστε όλοι, είμαστε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς».