VENUS LEGACY για σφριγηλό κορµί & νεανικό πρόσωπο!

VENUS LEGACY για σφριγηλό κορµί & νεανικό πρόσωπο!

Χάνεις πόντους από την περιφέρεια, λες «αντίο» στην κυτταρίτιδα και αποκτάς µια φρέσκια όψη, απαλλαγµένη από τα σηµάδια του χρόνου. Ο λόγος για την πρωτοποριακή θεραπεία Venus Legacy, που υπόσχεται να σου χαρίσει καλλίγραµµο σώµα και νεανική επιδερµίδα. Η πλαστικός χειρουργός Δρ. Γιολάντα Πεπέ σού εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη συγκεκριµένη µη επεµβατική µέθοδο.

Τι είναι;

Eίναι µία επαναστατική και αποτελεσµατική θεραπεία που µειώνει το περιττό λίπος από την περιφέρεια, βελτιώνει την όψη φλοιού πορτοκαλιού, συσφίγγει το δέρµα και καταπολεµά λεπτές γραµµές και ρυτίδες σε πρόσωπο και λαιµό. Το Venus Legacy, µέσω του οποίου πραγµατοποιείται και η θεραπεία, θεωρείται σήµερα το πλέον εξελιγµένο µηχάνηµα στο είδος του λόγω του ότι εφαρµόζει την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων πολλαπλής πολικότητας σε συνδυασµό µε τα παλµικά µαγνητικά πεδία.

Πώς λειτουργεί;

Με τον µοναδικό αυτό συνδυασµό των ραδιοσυχνοτήτων και των παλµικών µαγνητικών πεδίων επιτυγχάνεται ένα χαλαρωτικό, θεραπευτικό µασάζ πάνω στο δέρµα, έτσι ώστε η θερµική αντίδραση που δηµιουργείται από την τριβή πάνω στον ιστό να ενεργοποιεί τη φυσική ιαµατική απόκριση του σώµατος. Συγκεκριµένα, το ενεργό κολλαγόνο στο δέρµα συστέλλεται και το δέρµα είναι πιο σφιχτό, ενώ υπάρχει θεαµατική µείωση της κυτταρίτιδας και λείανση των ρυτίδων. Επιπλέον, τα παλµικά µαγνητικά πεδία χαρίζουν πρόσθετα πλεονεκτήµατα του αυξηµένου οξυγόνου, θρεπτικών συστατικών και αίµατος στο δέρµα, µε αποτέλεσµα να δίνουν άµεση και διαρκή λάµψη στην επιδερµίδα.

Γιολάντα Πεπέ γιατρός

Δρ. Γιολάντα Πεπέ

Πόσο ασφαλής είναι;

Η Venus Legacy είναι ανώδυνη και µη επεµβατική. Μάλιστα, οι ραδιοσυχνότητες και οι µαγνητικοί παλµοί χρησιµοποιούνται στην Ιατρική εδώ και πολλά χρόνια και έχει αποδειχθεί ότι είναι απόλυτα ασφαλείς. Μπορούν να εφαρµοστούν σε πρόσωπο, λαιµό και σώµα, συµπεριλαµβανοµένων των µπράτσων, της κοιλιάς, των µηρών, των γλουτών και γενικότερα όπου υπάρχει πρόβληµα.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Οι θεραπείες διαρκούν περίπου 40-50 λεπτά ανάλογα µε την περιοχή και ο αριθµός των συνεδριών που απαιτείται ποικίλλει από άτοµο σε άτοµο. Συνήθως χρειάζονται τουλάχιστον 6 θεραπείες για το πρόσωπο, 8 για τον λαιµό και 10 για το σώµα. Ο πλαστικός χειρουργός θα εξετάσει τους αισθητικούς στόχους σας για να δει αν το Venus Legacy είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς και τον αριθµό των συνεδριών που θα χρειαστείτε.

Όσο για τα αποτελέσµατα... αυτά δεν είναι άλλα από σύσφιξη του δέρµατος, µείωση της κυτταρίτιδας, λείανση των ρυτίδων, χάσιµο πόντων, λιποδιάλυση και νεανική όψη της επιδερµίδας.