Νέος Μαγνητικός Τομογράφος Προηγμένης Τεχνολογίας στην Affidea Καβάλας

Η διαγνωστική δυνατότητα και η κλινική απόδοση μεγιστοποιούνται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέος Μαγνητικός Τομογράφος Προηγμένης Τεχνολογίας στην Affidea Καβάλας

Το πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο της Affidea που λειτουργεί στην Καβάλα από το 2006, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του και της συνεχούς ανανέωσης του ιατρικού εξοπλισμού του, εγκατέστησε πρόσφατα και λειτουργεί τον νέο μαγνητικό τομογράφο τελευταίας γενιάς της Αμερικανικής κατασκευαστικής εταιρείας General Electric Healthcare, SIGNA™ Explorer 1.5 Tesla.

Οι εξαιρετικές δυνατότητες του νέου μαγνητικού τομογράφου μπορούν να θέσουν νέα πρότυπα στην ποιότητα της εικόνας και στη διαγνωστική ακρίβεια αλλά και να προσφέρουν στους εξεταζόμενους μία πιο άνετη εμπειρία. Σε αυτό συμβάλλει επίσης ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο διενεργείται η μαγνητική τομογραφία που στόχο έχει να περιορίσει το άγχος και την αγωνία του εξεταζόμενου κατά την εξεταστική διαδικασία.

Με το DNA του πρωτοπόρου των μαγνητικών τομογράφων, o SIGNA Explorer ανεβάζει τον πήχη στην τεχνολογία των μαγνητών με χαρακτηριστικά όπως το καινοτόμο Silent Scan και τη ξεχωριστή τεχνολογία διόρθωσης τρισδιάστατης κίνησης (3D motion correction). Κατά συνέπεια όχι μόνο παραδίδει υψηλής ποιότητας εικόνες και αυξημένη αίσθηση άνεσης για τον ασθενή, αλλά βοηθά και στη βελτιωμένη ροή εργασιών απλοποιώντας τις διαδικασίες.

Ξεπερνώντας τα λειτουργικά όρια των συμβατικών Μαγνητικών Τομογράφων

Νέος Μαγνητικός Τομογράφος Affiddea

«Με τον SIGNA Explorer αποδεσμευόμαστε από τα λειτουργικά όρια των συμβατικών μαγνητικών τομογράφων και επιτυγχάνουμε εξαιρετική απεικονιστική απόδοση. Τα εύχρηστα εργαλεία του απλοποιούν την πρόσβαση στην ευρεία γκάμα δυνατοτήτων της μαγνητικής τομογραφίας, με σκοπό να παραχθούν υψηλής ποιότητας εξετάσεις. Είμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε με πράξεις δίπλα στους συμπολίτες μας, που συνεχώς επενδύουμε και καινοτομούμε, όχι μόνο για να καλύψουμε τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών, αλλά για να φέρουμε την επιστήμη και την προσφορά υπηρεσιών υγείας πιο κοντά στον άνθρωπο», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρος Καρούτζος.

«Είμαστε χαρούμενοι για την εγκαθίδρυση σύγχρονων τεχνολογιών και υλικοτεχνικών υποδομών στο Κέντρο μας που στόχο έχει την παροχή ιατρικών διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλής ποιοτικής στάθμης, διατηρώντας παράλληλα την προσωπική επαφή με τον κάθε εξεταζόμενο. Με ειδικές εφαρμογές που εγγυώνται την άρτια και τάχιστη εξυπηρέτηση των ασθενών σε όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων, ο νέος μαγνητικός τομογράφος βελτιώνει την εξεταστική εμπειρία και τα κλινικά αποτελέσματα λόγω της καλύτερης συνεργασίας με τον εξεταζόμενο και της ανεκτικότητας του συστήματος στην κίνηση που ελαχιστοποιεί την ανάγκη επαναληπτικών λήψεων», ανέφερε η Επιστημονικά Υπεύθυνη κα Μαγδαληνή Καραβά.