Διαφορετικές Γιορτές αλλά η ίδια αγάπη για φροντίδα!

Ενάντια στις δυσκολίες, η FREZYDERM πρόσφερε και φέτος δώρα στα παιδιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαφορετικές Γιορτές αλλά η ίδια αγάπη για φροντίδα!

Ο αγαπημένος Άγιος των Χριστουγέννων δεν ξεχνά ποτέ κανένα παιδί! Μπορεί φέτος να μην κατάφερε λόγω συνθηκών να καταφτάσει ο ίδιος προσωπικά, για να παραδώσει τα δώρα του στους μικρούς μας φίλους που έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για απλόχερη προσφορά αγάπης, όμως δεν αμέλησε να τα στείλει μέσω της FREZYDERM! Μία εταιρεία που δεν ξεχνά ποτέ πως το να σκορπίζεις χαμόγελα είναι πάντα το πιο σημαντικό δώρο στη λίστα -όσο και αν οι συνθήκες δημιουργούν εμπόδια- και πως υπάρχει πάντα τρόπος για να το καταφέρεις.

Μοναδικά δώρα προσωπικής υγιεινής πρόσφερε λοιπόν φέτος με αγάπη η FREZYDERM στα παιδιά τεσσάρων σπιτιών φιλοξενίας, δώρα ιδιαίτερα χρήσιμα, ειδικά στις μέρες μας. Έτσι, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν πως η αξία του να φροντίζουμε και να διατηρούμε το σώμα μας καθαρό και περιποιημένο αφορά τον καθένα από εμάς ξεχωριστά και η τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι καθαρά προσωπική μας υπόθεση. Κυρίως δε την εποχή αυτή που με τη δική μας ατομική υγιεινή προστατεύουμε όχι μόνο εμάς αλλά και τους γύρω μας.

Τα δώρα προσωπικής υγιεινής περιελάμβαναν ενυδατικό αλκοολούχο gel χεριών Frezymind, οδοντόκρεμες SensiTeeth Kids και Oral Science, προβιοτικά στόματος Oral Kids, σαμπουάν, αφρόλουτρα και προϊόντα καθαρισμού προσώπου των αγαπημένων σειρών Baby Line, Sensitive Kids, Ηair Line και Ac-Norm, καθώς και ένα βιολογικό χαμομήλι FREZYDERM.

Συνολικά, 187 παιδιά της Παιδικής Στέγης Κυνοσάργους, του Σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», του ΜΚΟ «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της Κιβωτού του Κόσμου πήραν στα χέρια τους περισσότερα από 900 εξ αυτών των δώρων FREZYDERM και ένιωσαν όχι μόνο τη χαρά του να λαμβάνεις ένα υπέροχο δώρο αγάπης αλλά και τη χαρά του να φροντίζεις τον εαυτό σου για να νιώθεις ακόμη πιο όμορφα. Και βέβαια, πήραν ένα σπουδαίο μάθημα για τη σημασία του «με φροντίζω και με προσέχω και έτσι όλους τους προσέχω». Ένα μάθημα ζωής για τώρα και για πάντα.