ΕΞΕΤΑΣΕIΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΕΞΕΤΑΣΕIΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων (14 Φεβρουαρίου) και με σύνθημα «Αγαπήστε την πρόληψη, αγαπήστε τη ζωή σας», τα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea προσφέρουν εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλους.

Η Affidea, έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της πρόληψης στην υγεία, προσφέρει σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών τη δυνατότητα να ελέγξουν την υγεία τους, με τη διενέργεια κρίσιμων προληπτικών εξετάσεων, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις περιλαμβάνουν Αυστραλιανό αντιγόνο (Ηπατίτιδα Β) και HIV. Η προσφορά ισχύει από 1 Φεβρουαρίου έως τις 15 Μαρτίου 2021 σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea ανά την Ελλάδα.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Affidea, σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της έγκαιρης διάγνωσης και της ειλικρινούς φροντίδας για τον άνθρωπο και την υγεία του.
Προφυλάξτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας! Αγαπήστε και ερωτευθείτε με ασφάλεια

Το Αυστραλιανό αντιγόνο είναι ο δείκτης που εμφανίζεται πρώτος σε μια οξεία Ηπατίτιδα Β και συχνά ανιχνεύει τα μολυσμένα άτομα πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα. Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη φάση της λοίμωξης, καθώς οι ασθενείς παρουσιάζουν κίνδυνο ανάπτυξης κίρρωσης του ήπατος και ηπατοκυτταρικού καρκίνου.

Ο ιός HIV, σκοτώνοντας τα λεμφοκύτταρα CD4+ Τ, αποδυναμώνει προοδευτικά το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί νοσογόνους καταστάσεις, όπως ευκαιριακές λοιμώξεις (Πνευμονία), Σάρκομα Καπόζι, Σύνδρομο Απίσχνασης (Απώλεια Βάρους), βλάβες στη μνήμη ή καρκίνους. H διάγνωση της HIV λοίμωξης μπορεί να γίνει μετά από απλή αιμοληψία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις, απευθυνθείτε στο Διαγνωστικό Κέντρο που σας εξυπηρετεί μέσω τηλεφώνου ή e-mail (https://affidea.gr/).