Στο σπριντ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο σπριντ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού τα διαγνωστικά κέντρα της Affidea

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea δηλώνει την πρόθεσή του να στηρίξει την εμβολιαστική εκστρατεία κατά του κορωνοϊού, προκειμένου να επιτευχθεί η ανοσία του πληθυσμού της χώρας το γρηγορότερο δυνατό. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Υπουργείου Υγείας να πραγματοποιούνται εμβολιασμοί και από τον ιδιωτικό τομέα υγείας, ώστε οι πολίτες να έχουν περισσότερες επιλογές, ο όμιλος Affidea εκφράζει το ενδιαφέρον του να ενταχθεί στην αλυσίδα των νέων εμβολιαστικών κέντρων. Με αυτόν τον τρόπο επιταχύνεται η διαδικασία των εμβολιασμών στη χώρα, προκειμένου να δημιουργηθεί όσο πιο νωρίς γίνεται η ανοσία του πληθυσμού.

«Όλοι εμείς στην Affidea, από την αρχή της πανδημίας προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους και τους εξεταζόμενους μας, προσφέροντας αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις. Στην τρέχουσα περίοδο προτεραιότητά μας αποτελεί να υποστηρίξουμε την ελληνική κοινωνία, με τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων έναντι της COVID-19, συμβάλλοντας στη διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας όσων έχουν νοσήσει και θεραπευτεί από τον κορωνοϊό και διαθέτοντας τα διαγνωστικά κέντρα μας, ώστε να προωθήσουν και υποστηρίξουν την εμβολιαστική προσπάθεια σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας», σημειώνει ο Θεόδωρος Καρούτζος, Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea.

Και προσθέτει: «Θεωρούμε καθήκον και χρέος μας, για την επιτάχυνση του προγράμματος εμβολιασμού των πολιτών έναντι της COVID-19 και το ταχύτερο δυνατό «χτίσιμο» του τείχους ανοσίας, να εκδηλώσουμε το ενδιαφέρον μας και να εκφράσουμε την πρόθεσή μας για τον ορισμό των μονάδων υγείας μας ως εμβολιαστικών κέντρων, συνεισφέροντας στην εθνική προσπάθεια και στο στόχο των παρεμβάσεων, δεδομένου ότι πια έχουν καμφθεί οι περισσότερες ανησυχίες των πολιτών και η πλειοψηφία θέλει να επιστρέψει στην κανονικότητα».