Πάρε τον "έλεγχο της ακράτειας" στα χέρια σου!

Πάρε τον

Βάλε φρένο στην ακράτεια και στην υπερλειτουργική κύστη με την κατάλληλη ενημέρωση και φυσικά με τη συμβολή του ειδικού γιατρού, που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλος από τον ουρολόγο. Σε αυτό, άλλωστε, μας προτρέπει και η νέα καμπάνια της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας με μότο «Δεν κρατιέμαι» πουv πραγματοποιείται για 2η συνεχή χρονιά σε συνεργασία με την Astellas.

Ακράτεια VS υπερλειτουργικής κύστης

Η ακράτεια ούρων, που ορίζεται ως ακούσια απώλεια ούρων, είναι ένα θέμα που προβληματίζει πολλούς άντρες και γυναίκες με αρνητικό πολλές φορές αντίκτυπο σε όλες τις πτυχές της ζωής τους. Το σύνδρομο της υπερλειτουργικής κύστης από την άλλη είναι επίσης μια δυσχερής και δυσμενής κατάσταση κατά τη διάρκεια της οποίας το άτομο χρειάζεται να κενώσει την κύστη του πάνω από οκτώ φορές τη μέρα. Και τα δύο προβλήματα με τη βοήθεια της έγκυρης διάγνωσης μπορούν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με επεμβατικούς -και όχι μόνο- τρόπους.

δεν κρατιέμαι ελληνική ουρολογική εταιρία

Η καμπάνια «Δεν κρατιέμαι»

Η εκστρατεία με μότο «Δεν κρατιέμαι» και hashtag #denkratiemai αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που πάσχουν από τα παραπάνω προβλήματα, η οποία θα επιτευχθεί αφού επισκεφθούν τον ειδικό γιατρό, τον ουρολόγο. Σημείωσε ότι υπάρχουν πολλών ειδών τύποι ακράτειας, που κάποιες είναι απολύτως αντιμετωπίσιμες μετά από έγκυρη διάγνωση. Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας εργαλείο-κλειδί αποτελεί η ιστοσελίδα denkratiemai.gr, μέσα από την οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τα συμπτώματα αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της υπερλειτουργικής κύστης. Επιπλέον, τα άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο μπορούν να λάβουν χρήσιμες συμβουλές και απαντήσεις σε τυχόν απορίες τους. Κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας είναι η δημοφιλής ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, που συμβουλεύει το κοινό να μην αφήσει την πάθηση να γίνει εμπόδιο στη ζωή του, ενώ με την πρώτη ευκαιρία να επισκεφτεί τον ουρολόγο του.

Info: Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ στο denkratiemai.gr.

Μια πρωτοβουλία της Astellas με την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕΟΕ) | Copyright 2021

 ελληνική ουρολογική εταιρία

astellas ελληνική ουρολογική εταιρία

Σημείωση: Οι παραπάνω πληροφορίες προορίζονται για γενική πληροφόρηση και ενημέρωση του κοινού και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή ιατρού ή άλλου αρμοδίου επαγγελματία υγείας.