Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Γκρίτζαλης μας ενημερώνει για το επαναστατικό πρωτόκολλο Cool Lipo Effect

Ο τρόπος να εξαφανίσεις το λίπος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Γκρίτζαλης μας ενημερώνει για το επαναστατικό πρωτόκολλο Cool Lipo Effect

Έχει φτάσει για τα καλά η στιγμή που απολαμβάνουμε τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα. Μήπως έφτασε και η στιγμή να απαλλαγούμε από το παρεό και να χαρούμε το καλοκαίρι με ένα σώμα που θα μας εμπνέει αυτοπεποίθηση; Ο Δρ. Δημήτρης Γκρίτζαλης μας μιλά αποκλειστικά για αυτό και πώς μέσα από ένα εξειδικευμένο κύκλο θεραπειών που ονομάζεται Cool Lipo Effect, θα αντιμετωπίσουμε «σωσίβιο», «ψωμάκια», «κοιλιά» και τοπικό λίπος.

«Κάθε γυναίκα αξίζει να έχει ένα σώμα που θα την γεμίζει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό καθώς η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δρ. Γκρίτζαλης και φαίνεται πως με το Cool Lipo Effect, κάθε γυναίκα αλλά και κάθε άνδρας, μικρής ή μεγάλης ηλικίας μπορεί να αναδομήσει άμεσα, χωρίς γυμναστική και κόπο το σώμα του αφού ο επαναστατικός συνδυασμός της Κρυολιπόλυσης, των Ραδιοσυχνοτήτων (RF) και του Cavitation επιφέρει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα που προκαλούν θαυμασμό.

H Κρυολιπόλυση ή αλλιώς αναίμακτη λιποαναρρόφηση είναι ίσως η πιο δημοφιλής θεραπεία κατά του τοπικού λίπους και αυτό γιατί είναι μη επεμβατική – χωρίς νυστέρι και αναισθησία, ανώδυνη, δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά και δεν εκχέει στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές. Η Κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και φυσική απόπτωσή τους μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Αυτή η μέθοδος απαλλαγής τοπικού λίπους δίνει θεαματικά αποτελέσματα σε πολύ γρήγορο χρόνο.

Οι Ραδιοσυχνότητες είναι μια εξίσου διαδεδομένη θεραπεία ενάντια του Τοπικού λίπους αλλά και της Κυτταρίτιδας καθώς είναι ανώδυνη και μη επεμβατική. Μέσω ενός χαλαρωτικού μασάζ που κάνουν στο δέρμα μας οι ραδιοσυχνότητες διοχετεύουν θερμότητα στο λιπώδη οστό ενεργοποιώντας τη λέμφο επιτυγχάνοντας συρρίκνωση των λιποκυττάρων ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μείωση πόντων συσφίγγουν και τονώνουν το δέρμα απομακρύνοντας και την κυτταρίτιδα.

Το Cavitation αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό λίπος όπως πρόσθια και πλάγια περιοχή της κοιλιάς, γλουτούς (ψωμάκια) κ.α.

To Cool Lipo Effect με τον επαναστατικό συνδυασμό των 3 παραπάνω θεραπειών έρχεται να δώσει γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα σε κάθε γυναίκα και άνδρα που θέλει να μεταμορφώσει ολικά το σώμα του αυτό το καλοκαίρι. Αν πάλι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και αναζητάτε μόνο μία θεραπεία με άμεσο ορατό αποτέλεσμα σε συγκεκριμένη περιοχή, η καλύτερη δυνατή λύση για εσάς είναι η μεμονωμένη Κρυολιπόλυση η οποία μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή της καθημερινότητάς σας μειώνοντας πόντους από την πρώτη συνεδρία.