Το μαγείρεμα γίνεται... παιχνίδι!

Το μαγείρεμα γίνεται... παιχνίδι!

“Τι θα μαγειρέψω σήμερα;” είναι μια φράση που με... στοιχειώνει καθημερινά, αφού με δουλειά και υποχρεώσεις με τα παιδιά δεν υπάρχει και πολύς χρόνος για να αφιερώσω σε... κατσαρόλες, ταψιά και τηγάνια. Κι αυτό φυσικά δεν είναι δικαιολογία ούτε τρόπος για να αποφύγω την κουζίνα αλλά, πείτε μου, δεν θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πιο εύκολα για τις νοικοκυρές και εργαζόμενες μαμάδες, με λιγότερες συσκευές για την παρασκευή του φαγητού; Οι προσευχές μου εισακούστηκαν, λοιπόν, από την Russell Hobbs, που κάνει πλέον το μαγείρεμα στο σπίτι ταχύτερο, ευκολότερο και πιο νόστιμο από ποτέ.

Δεν με πιστεύετε; Κι όμως αυτό το πιο τρελό μου όνειρο γίνεται πραγματικότητα μέσα από την ολοκληρωμένη σειρά Cook @Home, που είναι σχεδιασμένη για να εκπληρώσει τη... μαγειρική αποστολή της προς την τελειότητα! Θέλεις ζουμερό κρέας στην σχάρα που θα συνοδέψεις με ψητά λαχανικά; Θέλεις τοστ για τα παιδιά με τραγανό ψωμάκι, που θα γλείφουν και τα δάχτυλά τους; Τηγανητές πατατούλες και ρύζι; Ή μήπως προτιμάς μαγειρεμένο φαγητό στην κατσαρόλα, που ψήνεται αργά και βγάζει όλη τη νοστιμιά και τη γεύση των συστατικών του;

Αληθινές στιγμές απόλαυσης καθημερινής... μαγειρικής τέχνης με τη βοήθεια μόνο 2 συσκευών! Ναι, αλήθεια είναι. Το 3 in1 Panini maker/Grill & Griddle είναι το... δεξί μου χέρι για ψητά και σάντουιτς, ενώ ο ατμομάγειρας Food Steamer κάνει... την σκληρή δουλειά στην κουζίνα, αναλαμβάνοντας το μαγείρεμα στην κατσαρόλα!

ατμομάγειρας

ατμομάγειρας russell hobbs

russell hobbs σκεύη μαγειρικής

Έτσι γλιτώνω χρόνο χωρίς να κάνω έκπτωση στη γεύση, αφού τα μοντέρνα και καινοτόμα προϊόντα Cook @Home αναδεικνύουν την απλή, καθημερινή και «νόστιμη» αίσθηση του φαγητού που βάζω στο τραπέζι μου.

russell hobbs γκριλιέρα

Με το πάτημα ενός κουμπιού πετυχαίνω χαλαρό μαγείρεμα με φίλους ή ένα επίσημο δείπνο, ενώ στην καθημερινότητά μου με την οικογένεια μπορώ να πειραματίζομαι με υλικά και γεύσεις, δημιουργώντας ευφάνταστα πιάτα – και το σημαντικότερο, φουλ υγιεινά και πεντανόστιμα!

Η ολοκληρωμένη σειρά Cook @Home, έκανε εύκολα... την κουζίνα τον φυσικό μου χώρο και το μαγείρεμα την πιο αγαπημένη μου ασχολία, χαρίζοντας σ' εμένα και την οικογένειά μου όχι μόνο λαχταριστές γεύσεις στο πιάτο μας αλλά και... περισσότερο ελεύθερο χρόνο να περνάμε μαζί!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Russell Hobbs, επισκεφθείτε:

www.russellhobbs.gr

Instagram: @russellhobbsgreece

Facebook: @RussellHobbsGreece