Beyond Grape Seed... για φροντίδα εκ των έσω!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Beyond Grape Seed... για φροντίδα εκ των έσω!

Το ήξερες ότι τα κουκούτσια των σταφυλιών είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για την υγεία αλλά και την ομορφιά μας; Με ποιo τρόπο; Γιατί περιέχουν πολύτιμα αντιοξειδωτικά που δρουν ως καλλυντικό “από μέσα” προστατεύοντας το κολλαγόνο, ενώ παράλληλα βάζουν φρένο στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι μειώνουν τυχόν φλεγμονές και αποτρέπουν αγγειακά, κυκλοφορικά και άλλα προβλήματα υγείας.

Μάλιστα ένας εύκολος τρόπος για να βρεις τις πολύτιμες ιδιότητές τους δεν είναι άλλος από την αντιοξειδωτική φόρμουλα του Beyond Grape Seed της MedMelon, που περιέχει εκχυλίσματα σπόρων σταφυλιών (OPCs), μύρτιλλα και cranberries, με δράση 20 φορές ισχυρότερη από τη βιταμίνη C και 50 πιο ισχυρή από τη βιταμίνη Ε. Έτσι, με τη συστηματική του λήψη μπορείς να καταπολεμήσεις τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, την οξείδωση της χοληστερόλης που οδηγεί σε αθηρωμάτωση καθώς και αγγειακά και κυκλοφορικά προβλήματα όπως: ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβίτιδα αλλά και ουρολοιμώξεις λόγω των cranberries, που περιέχει η ευεργετική αυτή φόρμουλα.

Μυστικό για νεανική όψη

Η αντιοξειδωτική φόρμουλα του Beyond Grape Seed είναι ιδανική, ειδικά για αυτήν την εποχή, γιατί λειτουργεί ως καλλυντικό εκ των έσω. Πως το κάνει αυτό; Με τη βοήθεια των φλαβονοειδών από σπόρους σταφυλιών και μούρα που προστατεύουν, μεταξύ άλλων, τα κύτταρα και τους ιστούς από οξειδωτικές βλάβες, ενισχύουν το κολλαγόνο και βελτιώνουν την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του συνδετικού ιστού. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα διατηρείται σφριγηλή και νεανική απαλλαγμένη από λεπτές γραμμές, ρυτίδες και δυσχρωμίες. Ακόμη οι πολύτιμες ιδιότητες των OPCs δρουν και ως αντηλιακό φίλτρο ενάντια στις ακτίνες του ήλιου και έτσι θωρακίζουν την επιδερμίδα σου.

Info:

Θα το βρεις στα Φαρμακεία και στο www.medmelon.gr