Θα πετάξετε τα καλλυντικά - Πιείτε κάθε πρωί μέλι με λεμόνι και θα δείτε τεράστια διαφορά στο...

Σούπερ ουάου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πετάξετε τα καλλυντικά - Πιείτε κάθε πρωί μέλι με λεμόνι και θα δείτε τεράστια διαφορά στο...

Θέλετε άψογη επιδερμίδα ωστόσο, δεν θέλετε να δίνετε κάθε μήνα σχεδόν ένα σκασμό λεφτά; Σας βρήκαμε έναν πιο φυσικό τρόπο για να τα καταφέρετε. Βοηθάει πολύ ειδικά και αν τρώτε πολύ junk food.

Η βιταμίνη C στο λεμόνι απαιτείται από το σώμα για την παραγωγή κολλαγόνου, ένα σημαντικό συνδετικό ιστό που κρατά την επιδερμίδα σφιχτή και νεανική. Το μέλλον από την άλλη έχει πολλές ενώσεις που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματος από μέσα. Το αποτέλεσμα είναι μι υγιής, νεανική επιδερμίδα.

Πως να φτιάξετε σωστά νερό με μέλι και λεμόνι

Προσθέστε το χυμό από το μισό λεμόνι και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ζεστό ποτήρι με νερό, ανακατέψτε και πιείτε το. Είναι πιο αποτελεσματικό όταν το πίνετε το πρωί πριν από το πρωινό. Με το λεμόνι μάλιστα, μπορείτε να απαλλαγείτε και από τον πονοκέφαλο.

Λεμόνια απολέπιση σώματος

Θα γίνει λεία η επιδερμίδα σου με αυτήν την σπιτική μάσκα προσώπου επίσης με λεμόνι

Αν είσαι από αυτές που φροντίζουν την επιδερμίδα τους και λατρεύουν να κάνουν σπιτικές μάσκες, σας έχουμε την ιδανική προκειμένου η επιδερμίδα να είναι λεία και καθαρή, με μόνο τρία υλικά: Λεμόνι, κανέλα και μέλι.

Το λεμόνι είναι ένα φρούτο που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε γλυκά, μπισκότα ή πάνω από άλλα φαγητά για να δώσει άλλη γεύση. Το λεμόνι άλλωστε φημίζεται για τη γεύση και τις ευεργετικές του ιδιότητες, ενώ ο χυμός του έχει αγαπηθεί αρκετά από πολλούς ανθρώπους.

Το ήξερες όμως ότι το λεμόνι μπορεί να αποβεί εξαιρετικά ευεργετικό και για την επιδερμίδα σου; Όταν μάλιστα συνδυάζεται με την κανέλα μπορούν να αντιμετωπίσουν την ακμή. Μάθε πώς μπορείς να φτιάξεις μία εύκολη, σπιτική μάσκα προσώπου και να περιποιηθείς την επιδερμίδα σου, όπως της αξίζει, ενώ σας έχουμε μια ακόμη σπιτική μάσκα αλλά αυτή τη φορά με γιαούρτι!

Θα γίνει λεία η επιδερμίδα σου με αυτήν την σπιτική μάσκα προσώπου

Υλικά

  • 2 κου. του γλυκού μέλι
    χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 κουταλάκι της σούπας κανέλα

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε λίγο το μέλι.
  • Έπειτα αναμειγνύουμε όλα τα υλικά.
  • Το απλώνουμε σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου μας, αφότου φροντίσουμε να είναι καθαρή και αποφεύγοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια.
  • Αφήνουμε για 15-20 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.