Super 5 Probiotic: Το «όπλο» σου για καλή στοματική υγεία!

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Super 5 Probiotic: Το «όπλο» σου για καλή στοματική υγεία!

Το καλοκαίρι, προβλήματα όπως: στοματίτιδες, άφθες ή και στοματικά έλκη είναι πολύ συνηθισμένα για μικρούς και μεγάλους. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να θωρακίσεις τον οργανισμό σου ενισχύοντας τη στοματική υγεία προκειμένου να απολαύσεις ανέμελα και το φετινό καλοκαίρι.

Με ποιό τρόπο; Μα φυσικά με τη λήψη προβιοτικών όπως το Flora Super 5 Probiotic από τη MedMelon, το οποίο περιέχει όλα τα φιλικά βακτήρια, που ενισχύουν τη στοματική υγεία και καταπολεμούν τα παθογόνα.

Γιατί είναι απαραίτητα τα προβιοτικά;

Ο ρόλος των προβιοτικών στην ισορροπία του οργανισμού και στην καλή στοματική υγεία είναι πολύ σημαντικός. Και αυτό γιατί η στοματική κοιλότητα αποτελεί την είσοδο του πεπτικού, που φιλοξενεί δισεκατομμύρια βακτηριακούς «κατοίκους» καλούς και κακούς. Οι «κακοί» είναι τα παθογόνα βακτήρια που δημιουργούν πολλά προβλήματα όπως άφθες, στοματίτιδα, ουλίτιδα, στοματικά έλκη κ.ά.

Οι «καλοί» είναι τα προβιοτικά φιλικά βακτήρια που εμποδίζουν τα παθογόνα να δημιουργούν προβλήματα. Παρόλα αυτά, για να προσκολληθούν τα φιλικά βακτήρια στη βλεννογόνο του στόματος και να λειτουργήσουν ευεργετικά δεν αρκεί η κατάποση... Γι' αυτό και οι μασώμενες παστίλιες Flora Super 5 Probiotic, που έρχονται σε άμεση επαφή με το στόμα, τα δόντια, τα ούλα και το λαιμό, αποτελούν την ιδανική λύση.

Λίγα λόγια για τα οφέλη του

Η πολύτιμη φόρμουλα του Flora Super 5 Probiotic είναι ευεργετική γιατί:

  • Ενισχύει τη στοματική υγεία και καταπολεμά τα παθογόνα βακτήρια που προκαλούν ουλίτιδα, τερηδόνα, φλεγμονές, άφθες και στοματίτιδα
  • Καταπολεμά τα βακτήρια που προκαλούν δυσάρεστη αναπνοή
  • Περιέχει το L. Salivarius, που βρίσκεται στη στοματική κοιλότητα και το ανώτερο πεπτικό και αντιμάχεται το ελικοβακτηρίδιο.
  • Υποστηρίζει συνολικά την υγεία του ανώτερου πεπτικού (στόμα, λαιμός, οισοφάγος).
  • Αποκαθιστά την ισορροπία μετά από οδοντιατρικές εργασίες.
  • Εμποδίζει την τερηδόνα και χάρη στην ξυλιτόλη που περιέχει.
  • Αποτελεί ένα προβιοτικό ιδανικό για ταξιδιώτες και όσους έχουν ευαισθησία στο ανώτερο τμήμα του πεπτικού συστήματος
  • Έχει ευχάριστη γεύση βατόμουρου, χωρίς γλουτένη, ενώ είναι ιδανικό για χορτοφάγους.

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν βάλε τώρα στην καθημερινή σου διατροφή τα προβιοτικά Flora Super 5 Probiotic, και βελτίωσε τη στοματική σου υγεία προστατεύοντας τη από φλεγμονές ή δυσάρεστη αναπνοή!

Info:

Θα το βρεις στα φαρμακεία. Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.medmelon.gr.