Για να στεγνώσεις τελείως χρειάζεσαι λεμόνι και... - Το σωτήριο σπιτικό ρόφημα που θα σε κάνει να φαίνεσαι "μισή"

Το μυστικό για το ιδανικό σώμα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Για να στεγνώσεις τελείως χρειάζεσαι λεμόνι και... - Το σωτήριο σπιτικό ρόφημα που θα σε κάνει να φαίνεσαι

Σε περίπτωση που θεωρείς πως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι τότε αξίζει να συνεχίσεις το διάβασμα παρακάτω μιας και βρήκαμε ένα ακόμη σπιτικό ρόφημα για να στεγνώσεις τελείως με μόνο δυο υλικά καθώς δεν έχουν σχεδόν καθόλου θερμίδες. Δείτε επίσης εδώ το μυστικό για να αισθάνεσαι χορτασμένημε μια γουλιά.

Στέγνωσε αμέσως πίνοντας το ρόφημα με λεμόνι και κουρκουμά

Οι ιδιότητες των δυο αυτών προϊόντων της φύσης ενώνονται με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ωφέλιμο για την υγεία ρόφημα. Ο κουρκουμάς βοηθάει στη διάσπαση του λίπους και στη ρύθμιση του μεταβολισμού. Σύμφωνα με έρευνες, ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά την ημέρα, ισοδυναμεί με 30-60 λεπτά άσκησης στο γυμναστήριο, αν και ακούγεται υπερβολικό.

Το απόλυτο ρόφημο που πρέπει να δοκιμάσεις

Το λεμόνι από την άλλη είναι αντιοξειδωτικό και βοηθά στην απομάκρυνση άχρηστων επιβλαβών ουσιών από τον οργανισμό. Βάλτε σε ένα ποτήρι νερό με το χυμό ενός μεγάλου λεμονιού και μισό ή ένα κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά και ανακατέψτε. Προσθέστε μια κουταλιά μέλι για να γλυκάνει και να μπορείτε να το πιείτε πιο εύκολα. Το ρόφημα έχει ελάχιστες θερμίδες, αλλά είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.

Εσωτερική φωτογραφία: PixaBay/ klimkin
Εξωτερική φωτογραφία: PixaBay/congerdesign

Το ρόφημα που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου

Όταν κάνεις διατροφή και γυμναστική, καλό είναι να πίνεις και ροφήματα, που θα σε γεμίσουν ενέργεια και θα σε βοηθήσουν στην καύση λίπους και στην απώλεια βάρους. Εμείς σας προτείνουμε ένα συγκεκριμένο με αρκετά λαχανικά και φρούτα που είναι εξαιρετικά θρεπτικό και νόστιμο, ενώ κι αυτό εδώ το συγκεκριμένο είναι το ιδανικό για να το πιείτε μετά την γυμναστική.

Ένα από τα υλικά μάλιστα είναι η μελιτζάνα, η οποία είναι μια εξαιρετική τροφή που θα βοηθήσει να χάσετε βάρος. Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, χαμηλή σε θερμίδες και περιέχει υψηλά επίπεδα θρεπτικών ουσιών.

Υλικά

Βάλτε σε ένα μπλέντερ:

  • 3-4 φέτες αγγούρι
  • ½ φέτα ανανά
  • 1 μέτρια φέτα μελιτζάνα
  • 1 μέτριο ραπανάκι
  • 1 βλαστό σέλινο

Εκτέλεση

Ετοιμάστε το smoothie και πιείτε το μισή ή μία ώρα πριν από το πρωινό σας.

Αδυνατιστικό σπιτικό ρόφημα