Toddler’s Probiotic & Kid’s Probiotic: Σύμμαχοι για δυνατό ανοσοποιητικό για βρέφη & παιδιά!

Toddler’s Probiotic & Kid’s Probiotic: Σύμμαχοι για δυνατό ανοσοποιητικό για βρέφη & παιδιά!

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς η ανάγκη για να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό του μικρού σου θησαυρού γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη. Σε αυτό έρχονται να δώσουν τη λύση τα προβιοτικά, που θα τονώσουν τον οργανισμό του και θα θωρακίσουν την άμυνά του.

Στην πλούσια γκάμα της καναδικής εταιρίας Flora, η οποία διαθέτει 100% οργανικά συμπληρώματα διατροφής θα βρεις το Toddler’s Probiotic για βρέφη και μωρά 1-3 ετών και το Kid’s Probiotic για παιδιά 4 ετών και πάνω, που θα χαρίσουν στο βρέφος ή το παιδί σου όλα όσα έχει ανάγκη.

Toddler’s Probiotic για βρέφη

Κομβικό ρόλο για την υγιή ανάπτυξη του μωρού σου παίζει το μικροβίωμά του, δηλαδή η κατάσταση της μικροβιακής ισορροπίας στην εντερική χλωρίδα. Τα καλά βακτήρια έχει αποδειχθεί ότι παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενδυνάμωση της υγείας του ανοσοποιητικού του, ενώ η μειωμένη βρεφική/παιδική έκθεση σε παθογόνους μικροοργανισμούς, οδηγεί σε καταστολή της ανάπτυξης του ανοσοποιητικού συστήματος και αυξημένη ευαισθησία σε αλλεργικές αντιδράσεις, κολικούς, διάρροιες, τροφικές δυσανεξίες, άσθμα, λοιμώξεις, παχυσαρκία, ατοπικές δερματίτιδες κ.ά.

Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος για τον οποίο η καθημερινή συμπλήρωση με προβιοτικά, όπως το Τoddler’s Probiotic της Flora μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του χλωρίδας του εντέρου και να αποτρέψει την ανάπτυξη των παθογόνων βακτηρίων. Σημείωσε ότι η ισορροπημένη εντερική χλωρίδα - δηλαδή το υγιές μικροβίωμα - είναι η βάση για ένα γερό ανοσοποιητικό, ενώ προστατεύει από χρόνιες παθήσεις, αυτοάνοσα ακόμα και από ψυχικές ασθένειες.

Συγκεκριμένα, το Τoddler’s Probiotic της Flora παρέχει 3 δις ζώντα βακτήρια/γραμμάριο από 6 διαφορετικές προβιοτικές καλλιέργειες, που:

  • Διευκολύνουν την υγιή αύξηση βάρους των βρεφών, προάγοντας τη σωστή απορρόφηση της τροφής.
  • Εμπλουτίζουν τη χλωρίδα των μωρών που γεννήθηκαν με καισαρική ή που δεν θήλασαν, με τα απαραίτητα φιλικά βακτήρια και ιδιαίτερα το Β.Infantis, τον πιο σημαντικό μικροοργανισμό που βρίσκεται στη βρεφική μικροχλωρίδα.
  • Συμβάλλουν στην αποφυγή των βρεφικών διαρροιών.
  • Προάγουν τη σύνθεση του συμπλέγματος των βιταμινών Β.
  • Διατίθενται σε μορφή σκόνης που μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε υγρό μετά τη θέρμανσή του.
  • Βοηθούν στην άμεση αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις.
  • Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι non-GMO (μη γενετικά τροποποιημένα).

Kid's Probiotic: Σημαντική συμβολή στην παιδική υγεία!

Η ενίσχυση της παιδικής διατροφής με προβιοτικά, όπως το συμπλήρωμα διατορφής Kid's Probiotic της Flora, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Και αυτό γιατί μπορεί να αποδειχθεί ως ένα εφόδιο όταν για διάφορους λόγους (αντιβιώσεις, ταξίδια, κληρονομικότητα, στέρηση θηλασμού κλπ.) ένα παιδί στερείται ενός υγιούς και ισορροπημένου μικροβιώματος.

Ειδικότερα, το Kid's Probiotic της Flora παρέχει 5 δις ζώντα βακτήρια/κάψουλα από 7 διαφορετικές καλλιέργειες, τα οποία:

  • Συμβάλλουν στην καλή εντερική λειτουργία.
  • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό προφυλάσσοντας από την εισβολή παθογόνων βακτηρίων.
  • Μειώνουν τις επιπτώσεις της ευαισθησίας στη λακτόζη.
  • Προάγουν τη σύνθεση του συμπλέγματος των βιταμινών Β.
  • Βελτιώνουν την πέψη και αυξάνουν την απορρόφηση των μετάλλων και των ιχνοστοιχείων.
  • Βοηθούν στην άμεση αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας μετά από αντιβιώσεις.
  • Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι non-GMO (μη γενετικά τροποποιημένα).

Info:

Θα τα βρεις στα Φαρμακεία και στο www.medmelon.gr.