Όμορφη εκ των έσω με Florasil!

Όμορφη εκ των έσω με Florasil!

Το φθινόπωρο είναι ήδη εδώ και η ανάγκη για να είσαι αλλά και να δείχνεις στα καλύτερά σου τώρα είναι πιο απαραίτητη από ποτέ! Σε αυτό θα σε βοηθήσει μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία αλλά και ένα κατάλληλο συμπλήρωμα, όπως το Florasil της Flora. Χάρη στα ευεργετικά συστατικά του, το Florasil θα φροντίσει, μεταξύ άλλων, τα οστά το δέρμα, τα μαλλιά αλλά και τα νύχια σου για να είσαι όμορφη και λαμπερή από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Γιατί να το επιλέξεις;

Βάσει της σύνθεσής του από οργανικό πυρίτιο (μέσω υδατικής εκχύλισης του φυτού Equisetum Arvense), το Florasil δρα από μέσα προς τα έξω, χαρίζοντας αψεγάδιαστη επιδερμίδα αλλά και δυνατά μαλλιά και νύχια. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο οργανισμός χρησιμοποιεί πυρίτιο για να διατηρήσει την ελαστικότητα και την υγεία της επιδερμίδας, ενώ ακόμη το πολύτιμο αυτό συστατικό είναι το κλειδί στην παραγωγή κολλαγόνου - της πρωτεΐνης που είναι υπεύθυνη για νεανική όψη και τη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Εκτός όμως από το αισθητικό κομμάτι, το πυρίτιο βοηθά το σώμα να απορροφά το ασβέστιο που διατηρεί τα οστά, τα δόντια και τα νύχια δυνατά και υγιή.

Τα οφέλη του...

Kατάλληλο για χορτοφάγους και vegans, το Florasil είναι η ιδανική λύση για να ανανεωθείς από μέσα, καθώς το πλήρως αφομοιώσιμο οργανικό πυρίτιο που περιέχει:

  • Διατηρεί την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας.
  • Βοηθά στην ανάπτυξη πυκνών, δυνατών και λαμπερών μαλλιών.
  • Συμβάλλει στη διατήρηση δυνατών και εύκαμπτων νυχιών.
  • Διατηρεί την αδαμαντίνη των δοντιών.
  • Είναι πολύτιμος σύμμαχος στη σωστή ανάπτυξη των οστών και τη διατήρηση της φυσιολογικής οστικής δομής.
  • Υποστηρίζει την ορθή και ταχεία επούλωση καταγμάτων, θλάσεων, τραυματισμένων τενόντων και συνδέσμων.
  • Επιβραδύνει τον εκφυλισμό των μεσοσπονδυλίων δίσκων.

Info:

Θα το βρεις στα φαρμακεία. Για περισσότερα κάνε κλικ στο www.medmelon.gr.