Βιολογικά ωμέγα λιπαρά: Πολύτιμοι σύμμαχοι για την υγεία σου, ιδανικά και για vegeterians & vegans!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βιολογικά ωμέγα λιπαρά: Πολύτιμοι σύμμαχοι για την υγεία σου, ιδανικά και για vegeterians & vegans!

Θέλεις να αποκομίσει ο οργανισμός σου όλα τα ευεργετικά οφέλη από τα ωμέγα λιπαρά οξέα, χωρίς ωστόσο να καταναλώσεις σε συστηματική βάση ψάρια ή ιχθυέλαιο;

Εάν ναι, τότε δεν έχεις παρά να βρεις μερικούς έξυπνους τρόπους για να το πετύχεις αυτό ενισχύοντας παράλληλα τη διατροφή σου με το vegan βραβευμένο συμπλήρωμα Udo’s Oil 3· 6· 9 της Flora, που περιέχει ωμέγα φυτικής προέλευσης από οργανικά έλαια.

Tips & tricks για χορτοφάγους!

  • Φρόντισε να καταναλώνεις πολλές φυτικές τροφές πλούσιες σε ωμέγα 3. Θα τα βρεις άφθονα (ως άλφα-λινολενικό οξύ ή ALA) σε καρύδια, σπόρους chia, σπόρους κάνναβης και σπόρους λιναριού. Τροφές όπως το τόφου, το φυστικοβούτυρο, τα αμύγδαλα και τα κάσιους είναι πλούσια σε ωμέγα-6 (ως λινολεϊκό οξύ ή LA). Και μην ξεχνάς! Διατήρησε την αναλογία ωμέγα-3 προς ωμέγα-6 στο 2:1!
  • Πες ναι στο ελαιόλαδο. Το πιο κοινό ωμέγα-9 λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, ή ΟΑ, που βρίσκεται σε αφθονία στο ελαιόλαδο.
  • Εμπλούτισε τη διατροφή σου με ένα vegan συμπλήρωμα, όπως το Udo’s Oil 3· 6· 9της Flora, που περιέχει ωμέγα λιπαρά φυτικής προέλευσης από οργανικά έλαια, που χρειάζεται το σώμα σου αλλά δεν μπορεί να τα φτιάξει μόνο του.

Λίγα λόγια για τη σειρά Udo’s Oil

Τα προϊόντα Udo’s Oil της Flora περιέχουν ένα μείγμα ελαίων λιναριού, ηλιόσπορου και σουσαμιού, μαζί με λάδι καρύδας, έλαιο νυχτολούλουδου, έλαιο πίτουρου ρυζιού και βρώμης και βιταμίνη Ε ως μεικτές τοκοφερόλες. Παράγονται σε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού, ελεγχόμενης θερμοκρασίας και χωρίς οξυγόνο για τη διατήρηση της φρεσκάδας και της θρεπτικής αξίας. Ακόμη, ταιριάζουν σε όλους τους τρόπους ζωής, καθώς είναι μη ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί), βιολογικά, vegan και φιλικά προς την κετογονική διατροφή.

Πως λειτουργούν...

  • Ευεργετούν το καρδιαγγειακό σύστημα.
  • Ενισχύουν τη δύναμη, την αντοχή και την ενέργεια.
  • Βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου, τη συγκέντρωση, τη διάθεση και την εμφάνιση της επιδερμίδας
  • Αναβαθμίζουν συνολικά την υγεία και την ευεξία.

Η ολοκληρωμένη σειρά Udo’s Oil

Στη σειρά θα βρεις:

  • Το υγρό Udo’s Oil 3· 6· 9.Μια κουταλιά της σούπας του υγρού μείγματος ωμέγα 3-6-9 φυτικής προέλευσης παρέχει 6 γραμμάρια ωμέγα-3 και 3 γραμμάρια ωμέγα-6. Μπορείς να το πάρεις σκέτο ή να το χρησιμοποιήσεις σε συνταγές για ντρέσινγκ σε σαλάτες, κρέπες, αλείμματα, σάλτσες ή ακόμη και τρούφες. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες… και νόστιμες!
  • Τις κάψουλες Udo’s Oil 3· 6· 9. Εάν χρειάζεσαι έναν πρακτικό τρόπο για να πάρεις τα φυτικά ωμέγα εν κινήσει, οι κάψουλες είναι ιδανικές για εσένα. Περιέχουν τα ίδια ακριβώς έλαια με το υγρό Udo’s Oil, ενώ δύο χορτοφαγικές κάψουλες παρέχουν 840 mg ωμέγα-3 και 420 mg ωμέγα-6.

Info:

Θα τα βρεις στα Φαρμακεία και στο www.medmelon.gr