H PUMA στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Οι αθλητές της PUMA ανέδειξαν το νέο Deviate Nitro Elite 2

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H PUMA στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Την Κυριακή 19 Μαρτίου, οι τρεις αθλητές της PUMA, Παναγιώτης Καραΐσκος, Γιώργος Σταμούλης και Παναγιώτης Πετρουλάκης, διακρίθηκαν για άλλη μία φορά στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Με σύμμαχό τους το νέο δρομικό PUMA παπούτσι, Deviate Nitro Elite 2, οι αθλητές και η εταιρεία έδωσαν το βροντερό παρόν σε ένα event-θεσμό που ανέκαθεν προσελκύει χιλιάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος, πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων, σε μία από τις κλασικότερες διαδρομές της Ελλάδας. Ο δρομέας διατήρησε τον τίτλο του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, φτάνοντας συνολικά τα 5 χρυσά μετάλλια στο αγώνισμα. Έτσι λοιπόν, άφησε πίσω τους αντιπάλους του και κατέγραψε τον ασυναγώνιστο χρόνο των 1:07:59.

puma

Φυσικά, η κατάκτηση των μεταλλίων από την ομάδα της PUMA δεν σταμάτησε μόνο στον Ημιμαραθώνιο, αλλά επεκτάθηκε και στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων. Ο Γιώργος Σταμούλης έκλεισε τη διοργάνωση με τον μοναδικό χρόνο των 15:10, υπερασπίζοντας την πρώτη θέση ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας. Πέραν της μεγάλης του νίκης, ο αθλητής κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ, αλλά και το ρεκόρ διαδρομής το οποίο είχε θέσει ο ίδιος στον περσινό αγώνα!

Δεύτερος στον αγώνα τον 5 χιλιομέτρων ήρθε ο Παναγιώτης Πετρουλάκης, ο οποίος επίσης έκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση, καταγράφοντας απαράμιλλες ταχύτητες. Με χρόνο 15:33 είναι αυτονόητο πως ο δρομέας της PUMA δεν θα μπορούσε να λείπει από το σκαλί του βάθρου.

puma αγώνας

Είτε στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, είτε σε αυτή των 5 χιλιομέτρων, οι αθλητές της PUMA ανέδειξαν το νέο Deviate Nitro Elite 2, το καινοτόμο δρομικό παπούτσι-σύμμαχο στην προσπάθειά τους.

Η PUMA, τόσο στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.

#FOREVERFASTER #PUMARunning #RunPUMA #PUMAGreece