Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκλειψη 13/7, να αρχίζω να αγχώνομαι; Ποια ζώδια επηρεάζει και πως!

Έκλειψη 13/7, να αρχίζω να αγχώνομαι; Ποια ζώδια επηρεάζει και πως!
11.07.2018 16:53
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

"Τα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουνε εμπόδια" ...

Οι φίλοι μου με παίρνουν τηλέφωνο για τις αστρολογικές τους προβλέψεις, γιατί βγαίνουν λένε. Εντάξει, σε αυτούς που δε με ξέρουν καλά δε λέω με την πρώτη ότι πιστεύω στα ζώδια. Κάνω πρώτα μία "αναγνωριστική" για να δω αν ανήκουν σε αυτούς που τα κατακρίνουν και τα θεωρούν δείκτη ντροπής.

Εγώ πάντως έχω το καλύτερο ζώδιο! Είμαι ΥΔΡΟΧΟΟΣ και θέλω να μοιραστώ μαζί σου το αστρολογικό μου πρόβλημα. Αυτό το μήνα μου είπαν πως έχει κάτι εκλείψεις που επηρεάζουν! Έμαθα ότι οι εκλείψεις είναι δείκτης αλλαγών και αναταραχών. Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος μου λες; Δε θα βρω την ηρεμία μου ούτε το καλοκαίρι;

Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς που πιστεύουν στα άστρα ή σε αυτούς που λένε ότι δεν πιστεύουν αλλά πιστεύουν ,διάβασε να μάθεις τι θα φέρει η έκλειψη που γίνεται στον καρκίνο στις 13/7. Η έρευνα μου είναι σοβαρή και λεπτομερής και θέλω να δεις αν θα βγει, γιατί έχει και άλλη έκλειψη τέλος του μήνα πάνω στο ζώδιο μου και θα επανέλθω, αν έχω επιβιώσει μέχρι τότε!

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΚΛΕΙΨΗ

"Ο,τι άξιζει θα σωθεί.." και ότι δεν αξίζει στάχτη και μπούρμπερη. Κατάλαβες τώρα, τι έχει να συμβεί! Η έκλειψη αυτή επηρεάζει κατευθείαν τα συναισθηματά μας. Αυτά τα κρυφά, τα καταπιεσμένα, αυτά που τα 'χεις αφήσει καλά κρυμμένα μέσα σου, ε αυτά! Καιρός να βγουν στη φόρα και όποιον πάρουν μαζί. Η έκλειψη αυτή θα φέρει στην επιφάνεια εμμονές, φόβους και καταπιεσμένα αισθήματα.

Γιατί γενικά οι εκλείψεις έρχονται λέει για να αναστατώσουν, να σε ταράξουν, να σε πιάσουν απ' το μανίκι και να σου πουν : μην κρύβεσαι άλλο απ' τον εαυτό σου. Να σε βγάλουν απ' την ηρεμία και την αδράνεια σου! Βέβαια, ποιος βρήκε την ηρεμία του για να τη χάσει κιόλας;

Να δημιουργήσουν την ταραχή για να έρθει η αλλαγή!

Η έκλειψη στις 13/7 θα φέρει τις παρακάτω ωραίες εξελίξεις:

1.Προκλήσεις, εμπόδια, δοκιμασίες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

2.Συναισθηματικά αδιέξοδα

3.Μεγάλες σχέσεις και συνεργασίες που έχουν τελματώσει τώρα θα τερματιστούν

4.Αποκαλύψεις μυστικών

5.Συναισθηματικός αναβρασμός

6.Επίπονη ολοκλήρωση καταστάσεων.

Πριν αγχωθείς και τα βάψεις μαύρα με όλα τα παραπάνω, θέλω να σου πω ότι δε θα επηρεάσει όλους μας το ίδιο. Βλέπεις οι "τυχεροί" αυτής της έκλειψης είναι οι: Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί του 2ου και 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν ωροσκόπο και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια(13- 23 μοίρες). Αυτοί μπορούν να αρχίσουν να αγχώνονται...

Αλλά επειδή είμαστε θετικοί άνθρωποι θα σκεφτούμε το εξής: μέσα από μια δύσκολη απόφαση ή μια επίπονη κατάσταση ανοίγει ο δρόμος για το καινούργιο, το διαφορετικό και το πιο λειτουργικό!

Νατάσα Σπυρίδη

Share