Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

9 "εύκολες" συμβούλες ομορφιάς που θα σε απογειώσουν! Χωρίς αυτές δεν πας πουθενά.

9
17.07.2018 12:18
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Σου καταγράφω 9 tips ομορφιάς που πρέπει κάθε γυναικά να γνωρίζει. Απλές, εύκολες συμβουλές που δίνουν έμφαση στη λεπτομέρεια. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Και αυτό το καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να λάμψεις...

1.Αν θες το άρωμα σου να μυρίζει για περισσότερο χρόνο, βάλε στα σημεία που θα ψεκαστείς λίγη βαζελίνη. Έτσι, το άρωμα σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αν πάλι συνηθίζεις να βάζεις βαζελίνη στο σώμα σου πρόσθεσε της λίγο απ' το άρωμά σου.

2.Αν θες το κραγιόν σου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, πρόσθεσε λίγη πούδρα από πάνω.

3.Αν η μάσκαρα σου είναι στα τελειώματα της, βάλτην σε λίγο ζεστό νερό για λίγη ώρα και όταν τη χρησιμοποιήσεις θα είναι σαν καινούργια.

4.Αν σπάσει η πούδρα ή το ρουζ, πρόσθεσε μια κουταλιά αλκοόλ και θα αποκτήσει ξανά ενιαία υφή.

5.Αν θες να δώσεις στο κραγιόν σου ένα πιο nude χρώμα, βάλε λίγο κονσίλερ από κάτω.

6.Αν θες το μολύβι σου πιο μαλακό, άναψε έναν αναπτήρα για ένα δευτερόλεπτο πάνω του. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

7.Αν θες φυσικές ανταύγειες, στύψε λεμόνι σε βρεγμένα μαλλιά και μετά στέγνωσέ τα.

8.Αν θες καθαρή επιδερμίδα, μην σκουπίζεις ποτέ το πρόσωπό σου με πετσέτα, παρά μόνο με ειδικά pads ή με χαρτομάντηλα!

9.Αν θες τα δόντια σου να είναι λευκά, τρίψτα με το εσωτερικό μέρος απ' τη φλούδα της μπανάνας για 2 λεπτά.

Share