Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Stradivarius must have : βρήκαμε το καλύτερο σύνολο για το χειμώνα 2019 με ελάχιστα χρήματα! (Αποκλειστικό)

Stradivarius must have : βρήκαμε το καλύτερο σύνολο για το χειμώνα 2019 με ελάχιστα χρήματα! (Αποκλειστικό)
18.09.2018 16:45
Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη

ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Ονομάζομαι Νατάσα Σπυρίδη, είμαι φαρμακοποιός και έχω αποφοιτήσει από τη σχολή δημοσιογραφίας του Αντ1. Ολοι γύρω μου έβρισκαν πάντα πολύ αντιφατικές τις δύο αυτές επιλογές μου! Σκεφτόμουν πώς η αντίφαση αυτή θα μπορούσε να έχει ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Αποφάσισα λοιπόν, να φτιάξω αυτή τη στήλη για να μετάφέρω με τρόπο άμεσο και εύκολο όλα όσα διάβασα, αλλά και έμαθα τόσα χρόνια, ως επαγγελματίας στο χώρο της υγείας. Όλα όσα με ρώτανε οι φίλοι μου, η οικογενειά μου, οι πελάτες για θέματα υγείας, ομορφιάς, άσκησης, καλής ψυχολογίας. Σε όλα αυτά, η Νατάσα είναι εδώ!

Το "μότο" μου είναι <<Κανείς δεν είναι σαν εσένα και αυτή είναι η δυναμή σου>>.
Πιστεύω στην μοναδικότητα του καθενός από εμάς και θα ήθελα με τις συμβουλές μου να βοηθήσω ο καθένας μας να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Φροντίζοντας σωστά το "μέσα", δημιουργούμε ένα ακόμη καλύτερο "έξω".

Αρθρογράφος: Νατάσα Σπυρίδη
ΝΑΤΑΣΑ ΣΠΥΡΙΔΗ

Αν έχεις κάποιο σημαντικό ραντεβού και θες να αποσπάσεις τα βλέμματα και το ενδιαφέρον βρήκα το πιο μοντέρνο σύνολο της εποχής στην καλύτερη τιμή!

Διαβάστε παρακάτω...

Επισκέφτηκα τα Strativarius και έμαθα ότι οι αποχρώσεις του καφέ είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Επίσης, θα φορεθεί πολύ το στενό από κάτω και τα over size από πάνω! Ιδανική επιλογή η μπότα πάνω απ' το γόνατο. Εγώ επέλεξα αυτό το σύνολο. Εσένα σ'αρέσει;

Πιστεύω θα το λατρέψεις!

1.Ψηλές μαύρες μπότες με τακούνι 39,99 ευρώ

2.Κοτλέ φούστα με φερμουάρ 15,99ευρώ

Δείτε ακόμη: Τα 6 χρώματα νυχιών που πρέπει να κάνεις φέτος το φθινόπωρο!

3.Μπλούζα με φωτογραφικό print 9,99ευρώ

Νατάσα Σπυρίδη Περιμένω τα σχόλια σας ΕΔΩ

Share