Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Είσαι πεσμένη ψυχολογικά; Αυτός είναι ο απόλυτος τρόπος για να πάρεις τα πάνω σου!

Είσαι πεσμένη ψυχολογικά; Αυτός είναι ο απόλυτος τρόπος για να πάρεις τα πάνω σου!
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 24.11.2016 12:54

Είναι από τις ημέρες που δεν είσαι και στα καλύτερά σου, μπορεί να έχει συμβεί κάτι, μπορεί και απολύτως τίποτα, γυναίκες είμαστε, η κυκλοθυμία είναι στο DNA μας. Αν λοιπόν είσαι στις κακές μέρες σου και νιώθεις να μην σου αρέσει τίποτα, από τα πιο απλά, για παράδειγμα τα ρούχα σου, μέχρι ακόμα και η δουλειά σου.

Θες να μην κάνεις τίποτα, και να κάτσεις σπίτι σου, αγκαλιά με ένα οικογενειακό παγωτό, και χαζεύοντας κάποια χαζοταινία. Μην το κάνεις, και ξύπνα! Για αρχή σκέψου θετικά και πρακτικά, δεν θα είσαι και στενοχωρημένη και με τύψεις για το οικογενειακό παγωτό που μόλις εξαφάνισες! Είναι μια μέρα που θα περάσει, και σίγουρα η επόμενη θα είναι πολύ καλύτερη, πάντα έτσι γίνεται.

Μετά αποφάσισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου. Είναι η ιδανική μέρα για ένα δώρο στον εαυτό σου! Φύγε νωρίτερα από το γραφείο και κλείσε ραντεβού για τα νύχια σου. Όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας νιώθουμε πάντα καλύτερα. Σκέψου θετικά, μην γεμίζεις το μυαλό σου με ότι αρνητικό και αγχωτικό μπορείς να σκεφτείς. Δεν αλλάζεις απολύτως τίποτα, τρελαίνεσαι χωρίς λόγο.

Μην βυθίζεσαι στην εκάστοτε άσχημη μέρα σου. Μάθε να πηγαίνεις κόντρα στην πεσμένη ψυχολογία σου, και κάνε αντίθετες κινήσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και πιο αισιόδοξα! Βάλε το αγαπημένο outfit σου, συνδύασέ το με το πιο λαμπερό χαμόγελό σου, και άδραξε την ημέρα! Γιατί να θυμάσαι κάτι, το χαμόγελο πηγάζει από μέσα μας, μας κάνει πιο όμορφες, από μέσα προς τα έξω. Τίποτα και κάνεις δεν είναι ικανός να κλέψει το χαμόγελό τα χείλη μας!

Για αυτό λοιπόν και εσύ, φόρα το χαμόγελό σου ότι και να γίνει. Σκέψου αισιόδοξα και κάνε αντίθετες από την ψυχολογία σου κινήσεις, και θα δεις πως κάπως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, γιατί εσύ θα τα κάνεις να γίνουν…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μπότες over the knee: Πώς τις φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities;

Πες όχι στο μακρύ μαλλί! Αυτό είναι το απόλυτο κούρεμα για το 2017! (Photos)

Σε 7 ημέρες! Η δίαιτα για γρήγορο μεταβολισμό που ΚΑΙΕΙ θερμίδες και λίπος από το διαιτολόγο!!

Share