Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δόντια που πέφτουν: Η ερμηνεία για το πιο «επικίνδυνο» όνειρο! Και όχι δεν σημαίνει θάνατο!

Ο μύθος και όλη η αλήθεια!

Δόντια που πέφτουν: Η ερμηνεία για το πιο «επικίνδυνο» όνειρο! Και όχι δεν σημαίνει θάνατο!
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ 21.06.2018 18:45

Συνήθως, τα όνειρα όπου βλέπει κανείς δόντια, δεν προμηνούν ευχάριστα πράγματα. Αν δεις στον ύπνο σου ότι κουνιούνται τα δόντια σου, είναι προμήνυμα αποτυχίας.

Αν δεις γιατρό να σου βγάζει δόντι, σημαίνει μεγάλη ταλαιπωρία. Το να δεις ότι τα σφραγίζεις είναι ενδεικτικό ότι σύντομα θα βρεις χαμένα αντικείμενα. Αν δεις ότι καθάριζες τα δόντια σου, προμηνύονται αγώνες για να μπορέσεις να διατηρήσεις την περιουσία σου. Διαβάστε παρακάτω...

Αν δεις ότι σου φτιάχνουν μασέλες, σημαίνει ότι πολλά βάρη θα πέσουν επάνω σου και θα τα αντιμετωπίσεις με μεγάλη δυσκολία. Αν έχασες δόντια με οποιοδήποτε τρόπο, σημαίνει ξαφνική κακοτυχία στις επιχειρήσεις και στις ιδιωτικές και οικογενειακές υποθέσεις σου. Αν δεις ότι εξέταζες τα δόντια σου, είναι προειδοποίηση ότι σε περιτριγυρίζουν εχθροί. Αν ονειρευτείς πως έφτυνες δόντια, προμηνύεται δυσάρεστη κατάσταση δική σου ή της οικογένειάς σου. Ένα από τα πιο δυσοίωνα όνειρα είναι να δει κανείς δόντια κακοφτιαγμένα.

Δείτε ακόμη: "Πόσο σχολαστική πρέπει να είμαι με τον καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής πριν το τεστ ΠΑΠ για αξιόπιστο αποτέλεσμα;" Ο γυναικολόγος του Youweekly.gr απαντά...

Για αυτόν που θα δει ένα τέτοιο όνειρο, προμηνύονται πολλές κακοτυχίες: απώλεια περιουσίας, αποτυχία σε προσπάθειες, ταλαιπωρίες, εκνευρισμοί και νευρικές διαταραχές - ακόμα και γι' αυτούς που διαθέτουν γερό νευρικό σύστημα. Αν ονειρευτείς ότι θαύμαζες τα δόντια σου για τη συμμετρία και τη λευκότητά τους, προμηνύονται ευχάριστες απασχολήσεις, ευτυχία και ευχαρίστηση μετά την εκπλήρωση των επιθυμιών σου.

Share