Αυτό το γνώριζες; Τι λέει για εσένα το κάθε σημείο του σώματος που πλένεις πρώτο στο μπάνιο!

Η απάντηση θα σε εκπλήξει!

Αυτό το γνώριζες; Τι λέει για εσένα το κάθε σημείο του σώματος που πλένεις πρώτο στο μπάνιο!

O κόσμος εφευρίσκει διάφορους ιδιαίτερους (ή και περίεργους) τρόπους να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας μέσα από τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Αυτό που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ, όμως, είναι πως αυτό θα έφτανε και μέχρι το…ντους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θες να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή; 5+1 συμβουλές για να το καταφέρεις!


Σύμφωνα με άρθρο του Mystical Raven, το σημείο του σώματος που πλένουμε πρώτο στο ντους αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα μας! Τι μπορεί να δείχνει;

Στήθος, μαλλιά, πρόσωπο ή «απόκρυφα»;

Θώρακας

Το συγκεκριμένο σημείο δείχνει πως βλέπεις τα πράγματα πρακτικά. Δίνεις τεράστια σημασία στην άνεση και την συγκέντρωση σου ενώ δεν έχεις υπομονή με τα άτομα που έχουν διαφορετική οπτική από εσένα. Είσαι ανοιχτός/-η στους πειραματισμούς στο κρεβάτι ενώ ο καλύτερος σύντροφος για σένα είναι εκείνος που πλένει πρώτα το μαλλί.

Δείτε ακόμη: Έχεις άγχος στη δουλειά; 10+5 συμβουλές για να... επιβιώσεις!

Πρόσωπο

Τα χρήματα έχουν τεράστια σημασία για σένα. Δεν σε ενδιαφέρει τόσο να θεωρείσαι αξιοπρεπής ή ακέραιος αλλά να παίρνεις αυτό που θέλεις. Οι φίλοι είναι αδιάφοροι σχετικά για σένα ενώ η ζωή είναι γεμάτη ταλαιπωρίες. Πολύς κόσμος δυσκολεύεται να καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά δεν σε ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Είσαι αρκετά εγωκεντρικός/-η και εγωιστής/-στρια (ακόμα και στο κρεβάτι) ενώ ο ιδανικός σύντροφος για σένα είναι εκείνος που πλένει πρώτα τα απόκρυφα σημεία του.

Μασχάλες

Χαρακτηρίζεσαι από αξιοπιστία και εργατικότητα. Γενικότερα, είσαι αρκετά δημοφιλής και προσγειωμένος/-η ενώ έχεις πάντα διάθεση να βοηθάς τους γύρω σου. Πολλές φορές μπαίνεις σε μπελάδες γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις αν οι άνθρωποι είναι οκ απέναντι σου ή όχι. Ο ιδανικός σου σύντροφος είναι αυτός που πλένει πρώτα ώμους.

Δείτε ακόμη: 6+1 χαρακτηριστικά των τοξικών ανθρώπων!

Μαλλιά

Είσαι καλλιτεχνική ψυχή και σου αρέσει να ονειροπολείς. Έχεις, όμως, την δυνατότητα να πετύχεις αυτό που οι περισσότεροι δεν μπορούν. Η αφοσίωση σου λείπει, αλλά εργάζεσαι σκληρά για την επίτευξη των στόχωνσου. Τα χρήματα δεν είναι σημαντικά για σένα, ενώ οι φίλοι είναι μόνο διανοούμενοι και άλλοι καλλιτεχνικοί τύποι. Είσαι από τους καλύτερους σεξουαλικούς συντρόφους καθώς αναζητείς συνέχεια τρόπους να ευχαριστήσεις τον σύντροφο σου. Η δύναμη σου; Το ταλέντο.

Ιδιωτικά σημεία

Ντροπαλό τυπάκι. Η αυτοπεποίθηση σου δεν είναι και το δυνατό σου σημείο και ορισμένες φορές τυγχάνεις κακής μεταχείρισης από τους γύρω. Δεν έχεις πολλούς φίλους καθώς σε βρίσκουν λίγο μονότονο και δεν χαρακτηρίζεσαι από επιμονή. Παρ’όλα αυτά είσαι πολύ καλός σύντροφος και ξέρεις να εκφράζεις τα συναισθήματα σου σε λίγους και καλούς. Ο καλύτερος σύντροφος για σένα είναι αυτός που πλένει πρώτα πρόσωπο και μαλλιά.

Δείτε ακόμη: 8+1 χαρακτηριστικά που ίσως σε κάνουν... αντιπαθητική! Ανακάλυψέ τα!

Ώμοι

Λίγο θύμα. Αποτυγχάνεις συχνά σε όσα κάνεις και είσαι μοναχικός τύπος. Η φήμη σου περιλαμβάνει σταθερά μέσα τις λέξεις «τζογαδόρος» και «πότης» ενώ ο κόσμος σου φαίνεται κόλαση. Τα χρήματα και η εξουσία είναι σημαντικά για σένα. Αλλά η τύχη δεν είναι σχεδόν ποτέ με το μέρος σου. Κακός σεξουαλικός σύντροφος. Θα δυσκολευτείς να βρείτε τον άνθρωπό σας. Μόνο όσοι επέλεξαν τις μασχάλες είναι πιθανό να σου κάνουν.

Άλλα μέρη

Είσαι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Σίγουρα έχεις κάποια εσωτερικά χαρίσματα αλλά ο κόσμος δεν τα βλέπει πάντα. Πρέπει να μάθεις να είσαι λίγο πιο δυναμικός/-η και περιπετειώδης. Κάνεις λίγα λάθη και είσαι καλό άτομο, ωστόσο, για να μπορέσεις να πετύχεις πρέπει να μάθεις να αναδεικνύεις τα δυνατά σου σημεία και όχι απλά να κρύβεις τις αδυναμίες σου. Είσαι ένας μέσος σεξουαλικός σύντροφος. Έχεις μεγάλες φαντασιώσεις για διαφορετικές τεχνικές, αλλά δυστυχώς δεν είσαι αρκετά γενναίος για να τις δοκιμάσεις. Ο καλύτερος σύντροφος είναι αυτός που πλένει πρώτα το πρόσωπό του.