Πόσο εύκολο είναι να βρει ο καθένας μας τον δικό του «παράδεισο»;

Πόσο εύκολο είναι να βρει ο καθένας μας τον δικό του «παράδεισο»;

Θα βρούμε ποτέ τον απόλυτο έρωτα και τον δικό μας «παράδεισο»; Ή την πραγματική αγάπη; Μερικές φορές αυτά τα ερωτήματα μπορεί να ακούγονται κλισέ. Κι όμως για τον καθένα έχουν διαφορετική σημασία, και κάθε άνθρωπος μπορεί να αναζητήσει απαντήσεις μέσα από το δικό του μονοπάτι.

Λένε πως, όταν κάποιος σώζει μια ζωή, είναι σαν να σώζει τον κόσμο όλο. Υπάρχουν άνθρωποι που θα μας κάνουν δώρο κομμάτια της καρδιάς τους για να τα ενώσουμε με τα σπασμένα δικά μας. Είναι εκείνοι που περιμένουν αυτή την ιδανική ώρα, την Εβόρα, όταν ο έρωτας θα φυσήξει σαν δροσερός άνεμος.

ερωτικά βιβλία εκδόσεις Διόπτρα

Μια συγκινητική ερωτική ιστορία

Η Αριάδνη, ακολουθώντας τον δικό της δρόμο κατέληξε να κάνει αυτό που αγαπά ως σύμβουλος ευζωίας δίπλα στη φύση. Η ζωή της άλλαξε τη μέρα που ο Αντώνης τη γλίτωσε από βέβαιο θάνατο. Ψάχνοντας τον δικό της παράδεισο, άρχισε να γίνεται ένα με τη φύση. Να έρχεται κοντά της και να γοητεύεται από αυτήν. Μέσα από αυτή την επαφή, η ηρωίδα θα μας δείξει πόσο αναγκαίο είναι να επικοινωνούμε μαζί της και πολλές φορές να καταφεύγουμε σε αυτή για να θεραπευτούμε ψυχικά και σωματικά.

Ο Αντώνης, ύστερα από καιρό, θα την ακολουθήσει σε αυτό το ταξίδι, για να ανακαλύψουν αυτόν τον παράδεισο μαζί και να αφεθούν στην αγάπη. Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Η Αριάδνη θα μας διδάξει ότι είναι αδύνατον να αφεθούμε στο μεγαλείο της αγάπης αν σκεφτόμαστε από την αρχή την κατάληξή της. Μόνο έτσι ο καθένας μας θα ανακαλύψει τον δικό του παράδεισο.

Ο Κώστας Κρομμύδας με το βιβλίο του Εβόρα μεταδίδει τους προβληματισμούς του σχετικά με την επαφή των ανθρώπων με τη φύση. Η ίδια η ηρωίδα του μέσω της δουλειάς της βοηθά τους ανθρώπους να επανασυνδεθούν με τη φύση και να επιλέξουν την αγάπη ως βασικό τρόπο δράσης.

Μέσα από την ιστορία των πρωταγωνιστών θα ζήσουμε την αγάπη, τη συντροφικότητα αλλά και τη μοναξιά. Το τέλος, πιο ανατρεπτικό από ποτέ, με την ελπίδα να σιγοκαίει μέχρι την τελευταία σελίδα, θα εμπνεύσει κάθε αναγνώστη να βρει τον δικό του παράδεισο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Κώστας Κρομμύδας Διόπτρα

Η Εβόρα είναι το ένατο βιβλίο του συγγραφέα στις εκδόσεις Διόπτρα μετά την προηγούμενή του επιτυχία Μια νύχτα ακόμη, και είναι ένα πολύ ξεχωριστό βιβλίο για εκείνον. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο, στην τηλεόραση και στο σινεμά. Συμμετείχε στον τρίτο και τέταρτο κύκλο της σειράς The Durrells, όμως πάντα η συγγραφή θα αποτελεί μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.