Κορυφαία tips ομορφιάς από την Βίκυ Χατζηβασιλείου!

Κορυφαία tips ομορφιάς από την Βίκυ Χατζηβασιλείου!
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει στο Youweekly.gr 13 μυστικά ομορφιάς.

Βάλε το ρόδι στην καθημερινότητά σου.

Όταν απλώνεται τοπικά, αυτό το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά φρούτο Βοηθά το δέρμα να συνθέσει περισσότερο κολλαγόνο, ενώ επιταχύνει την επανόρθωσή του.

Δοκίμασε καρύδια για νεανικό δέρμα

Θέλεις να προσθέσεις λιπαρά οξέα Ω3 στη διατροφή σου αλλά δεν είσαι λάτρης του ψαριού Τα καρύδια είναι μια πλούσια πηγή και χαρίζουν λάμψη στα μαλλιά, ενώ κάνουν το δέρμα να δείχνει πιο απαλό και νεανικό.

Φάε για πρωινό δημητριακά ολικής άλεσης με μπανάνα

Τα αντιοξειδωτικά από τις μπανάνες και τα δημητριακά βελτιώνουν το πρόσωπο, ενώ ο ψευδάργυρος έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Δείτε ακόμη: Νέα επαναστατική δίαιτα από την Βίκυ Χατζηβασιλείου για να χάσεις 5 κιλά- Μόνο στο Youweekly.gr

Φτιάξε μια αντιγηραντική μάσκα προσώπου

Πολτοποίησε 15 αμύγδαλα και μισό κεσεδάκι γιαούρτι. Άπλωσε το μείγμα για 15' στο πρόσωπο και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Βάζε αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι

Τέσσερις στις πέντε ρυτίδες που υπάρχουν στο πρόσωπο μας οφείλονται στην καθημερινή έκθεση μας στον ήλιο. Επίλεξε μια ενυδατική με αντηλιακό δείκτη και εφάρμοζε την κάθε μέρα.

Πες όχι στο αλκοόλ

Όχι μόνο Βλάπτει το συκώτι, αλλά μπορεί να καταστρέψει και την επιδερμίδα, καθώς αυξάνει υπερβολικά την κυκλοφορία του αίματος.

Ασκήσου!

Με τη γυμναστική επιβραδύνεται η γήρανση, ενώ διατηρούνται ευλύγιστα τα οστά και σφριγηλό το δέρμα. Μισή ώρα τη μέρα, 3 φορές την εβδομάδα αρκεί.

Γύμνασε το μυαλό σου

Για να συνεχίσεις να δημιουργείς μέχρι τα βαθιά γεράματα, χρειάζεται να εξασκείς το μυαλό σου.

Διάβασε βιβλία ή εφημερίδες

Ξεκίνησε μαθήματα ξένων γλωσσών, μάθε ένα μουσικό όργανο, πήγαινε σινεμά και θέατρο και δώσε σημασία στην κοινωνική σου ζωή.

Κάνε σεξ!

Έρευνες δείχνουν ότι η μονογαμική ερωτική ζωή, εφόσον παρατείνεται, προάγει τη μακροζωία.

Ο γάμος βοηθά στην αντιγήρανση

Παντρέψου και κάνε οικογένεια. Οι παντρεμένοι ζουν μια ήρεμη ζωή με σταθερό πρόγραμμα, ισορροπημένη διατροφή, αρκετό ύπνο και λιγότερες καταχρήσεις.

Η θετική σκέψη απέναντι στη ζωή σώζει.

Οι άνθρωποι που φτάνουν μέχρι τα Βαθιά γεράματα δεν αγχώνονται και δεν στενοχωριούνται με το παραμικρό.

Κοιμήσου αρκετά

Ο ύπνος αποτελεί πηγή νεότητας, αφού το βράδυ ενεργοποιούνται διάφορα ένζυμα που αποκαθιστούν τις βλάβες των κυττάρων ή αντικαθιστούν τα παλιά με νέα. Κοιμήσου καθημερινά 8 ώρες για να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να χαλαρώσει, να παράγει κολλαγόνο και να θρέψει το δέρμα, καθώς κατά το πρώτο μισό της νύχτας η υπόφυση παράγει την αυξητική ορμόνη, που αποτελεί το καλύτερο σωματικό μέσο αντιγήρανσης.

Δείτε ακόμη: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει τους κινδύνους από τα σκευάσματα αδυνατίσματος – Μόνο για τους αναγνώστες του youweekly.gr